Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέα ειδική έκδοση της Aston Martin Vanquish S Volante

Ελλάδα 4:57
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέα ειδική έκδοση της Aston Martin Vanquish S Volante

ΝΕΑ

Νέα ειδική έκδοση της Aston Martin Vanquish S Volante

ΝΕΑ

Η βρετανική φίρμα συνεργάζεται με τον 5 φορές πρωταθλητή στο Αμερικάνικο Ποδόσφαιρο (NFL) Τομ Μπρέϊντι, με τον 39χρονο αθλητή να βάζει την υπογραφή του σε μία ειδική έκδοση της Aston Martin Vanquish S Volante, η οποία φέρει το όνομά του.

Advertisement
Advertisement

 

Του ΚΩΣΤΑ ΧΑΡΙΑΤΗ

Advertisement
Advertisement

H συγκεκριμένη έκδοση είναι περιορισμένης παραγωγής, καθώς θα κατασκευαστούν μόλις 12 κομμάτια, με την τιμή να ξεκινά από τις 305.000 ευρώ ή 359.000 δολάρια, ενώ θα διατεθεί αποκλειστικά στην αγορά των ΗΠΑ. Η Aston Martin Vanquish S Volante «Tom Brady Signature Edition» ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες εκδόσεις της γκάμας, λόγω κυρίως του σκούρου μπλε χρωματισμού της ultramarine και του λογότυπου «TB12» στον προφυλακτήρα.

aston-chariatis-530

Στο εσωτερικό κυριαρχούν οι δερμάτινες επιφάνειες στα καθίσματα και στα paddles του κιβωτίου, ενώ δεν λείπει η υπογραφή του Μπρέϊντι από τα πλαϊνά των θυρών.

Advertisement

Κάτω από το καπό της Vanquish S Volante βρίσκεται ο V12 ατμοσφαιρικός κινητήρας των 6,0 λίτρων, με απόδοση 603 PS και 64,2 kgm ροπής, με την ισχύ να μεταφέρεται στους πίσω τροχούς μέσω του αυτόματου κιβωτίου 8 σχέσεων Touchtronic III. Αντίστοιχες του χαρακτήρα του αυτοκινήτου είναι και οι επιδόσεις με το 0-100 km/h να επιτυγχάνεται σε 3,5” και η τελική ταχύτητα να φτάνει τα 323 km/h.

aston-chariatis-640

Advertisement

Τέλος και σύμφωνα με δηλώσεις του επικεφαλής δημιουργικού της Aston Martin, Μάρεκ Ράιχμαν, η συνεργασία της εταιρείας με τον διάσημο αθλητή δεν περιλαμβάνει δωρεάν αυτοκίνητο, κάτι που ασφαλώς περιλαμβάνεται και στο συμβόλαιο που έχει υπογράψει ο Μπρέϊντι.