Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Aston Martin Lagonda All-Terrain Concept στη Γενεύη

Ελλάδα 21:37
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Aston Martin Lagonda All-Terrain Concept στη Γενεύη

ΝΕΑ

Aston Martin Lagonda All-Terrain Concept στη Γενεύη

ΝΕΑ

Η Aston Martin Lagonda θα παρουσιάσει ένα ολοκαίνουργιο πρωτότυπο στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης, με τον κωδικό All-Terrain Concept.

Advertisement
Advertisement

Η πρεμιέρα έρχεται ακριβώς 12 μήνες μετά την εμφάνιση του Lagonda Vision Concept και σύμφωνα με την Aston Martin, το All-Terrain Concept θα είναι το πρώτο μοντέλο που θα μπει στην παραγωγή από την Lagonda, το 2020 ή το 2021. Η εικόνα δείχνει το όχημα με επιβλητική εμφάνιση και μπόλικο χρώμιο που εκτείνεται από τα εξωτερικά άκρα των προβολέων στο κέντρο της μπροστινής πρόσοψης του αυτοκινήτου εκεί όπου βρίσκεται συνήθως μια παραδοσιακή μάσκα. Το πρωτότυπο χρησιμοποιεί επίσης μικρές κάμερες και όχι παραδοσιακούς εξωτερικούς καθρέφτες.

Ενώ το Lagonda All-Terrain Concept θα είναι το πιο σημαντικό μοντέλο της Aston Martin στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης, δεν θα είναι το μόνο. Ο Βρετανός κατασκευαστής αυτοκινήτων θα παρουσιάσει επίσης τις νέες Vantage, DB11 AMR και DBS Superleggera. Η Aston Martin αναμφισβήτητα προετοιμάζει μια μεγάλη εμφάνιση στη Γενεύη. Η Vantage διαμορφώνεται ιδιαίτερα εντυπωσιακή λόγω του Cosmos πορτοκαλί χρώματος της Aston Martin, καθώς και μια επιλογή από λεπτομέρειες από ανθρακονήματα τόσο εκτός όσο και εντός. Όσο για την DBS Superleggera, αυτή θα είναι βαμμένη σε Numinous Pearl χρώμα και θα είναι εξοπλισμένη με το πακέτο Carbon Body Pack, το οποίο μεταξύ άλλων περιλαμβάνει τροχούς Satin Bronze 21 ιντσών.

«Οι τρόποι με τους οποίους οι εταιρίες αποκαλύπτουν νέο προϊόν έχουν αλλάξει πέρα από την αναγνώρισή τους τα τελευταία χρόνια, αλλά υπάρχει κάτι που είναι επιτακτικό για τη μοναδική ατμόσφαιρα ενός μεγάλου αυτοκινήτου», δήλωσε ο πρόεδρος και επικεφαλής της Aston Martin Lagonda, Andy Palmer.

Advertisement
Advertisement

“Το Lagonda All-Terrain Concept προσφέρει σαφείς ενδείξεις για το ποιο θα είναι το πρώτο μοντέλο της Lagonda το οποίο θα εισέλθει στην παραγωγή και δείχνει περαιτέρω πώς το οικοδόμημα Lagonda μας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε θεαματικά αυτοκίνητα που θα επαναπροσδιορίσουν ριζικά την κατηγορία τους. Περιμένω η Aston Martin Lagonda να είναι πιο απασχολημένη από ποτέ το επόμενο διάστημα, ανυπομονούμε να δούμε επίσης την αντίδραση του κοινού”.