Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Aston Martin: Η επιστροφή της «θρυλικής» DB5

Ελλάδα 15:47
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Aston Martin: Η επιστροφή της «θρυλικής» DB5

ΝΕΑ

Aston Martin: Η επιστροφή της «θρυλικής» DB5

ΝΕΑ

Μετά από την απρόσμενη επιτυχία που είχε η επαναφορά στο προσκήνιο της Aston Martin DB4 GT, η βρετανική φίρμα αποφάσισε να βάλει εκ νέου στην παραγωγή το θρυλικό μοντέλο DB5, που έγινε γνωστό από την συμμετοχή του στην ταινία του πράκτορα Τζέιμς Μποντ «Goldfinger».

Advertisement
Advertisement

Του ΚΩΣΤΑ ΧΑΡΙΑΤΗ

Μόλις 25 φίλοι του διασημότερου κατασκόπου στην ιστορία της 7ης τέχνης, μπορούν να αποκτήσουν την συγκεκριμένη Aston Martin, έναντι του ποσού των 3,5 εκατομμυρίων δολαρίων, που εκτός των άλλων θα διαθέτει και όλα τα gadgets του αρχικού μοντέλου, όπως την περιστρεφόμενη πινακίδα.

Advertisement
Advertisement

aston-martin-db5-continuation-series (1)-chariatis-530
Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο αποτελεί προϊόν συνεργασίας του βρετανού κατασκευαστή και της EON Productions, ενώ θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο του Newport Pagnell, όπως και το αρχικό. Υπεύθυνος για την τοποθέτηση των εργοστασιακών «αξεσουάρ» στην DB5 είναι ο βραβευμένος με Όσκαρ δημιουργός ειδικών εφέ, Chris Corbould, που εκτός των άλλων, έχει περιλάβει και το αυθεντικό ασημί χρώμα του αμαξώματος.
Η Aston Martin DB5, εκτός από την συμμετοχή της στην ταινία «Goldfinger», συμμετείχε επίσης ακόμα στο Thunderball (1965), στο GoldenEye (1995), στο Tomorrow Never Dies (1997), στο Casino Royale (2006), στο Skyfall (2012) και στο Spectre (2015).

aston-martin-db5-continuation-series (2)-chariatis-640