Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Aston Martin: Έτοιμο το νέο κέντρο δοκιμών στο Silverstone

Ελλάδα 21:34
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Aston Martin: Έτοιμο το νέο κέντρο δοκιμών στο Silverstone

ΝΕΑ

Aston Martin: Έτοιμο το νέο κέντρο δοκιμών στο Silverstone

ΝΕΑ

“Aston Martin Silverstone” ονομάζεται το νέο κέντρο δοκιμών της βρετανικής εταιρίας, το οποίο, όπως υπονοεί και το όνομά του βρίσκεται στην διάσημη αγγλική πίστα, εκεί όπου έχει ήδη εγκατασταθεί το τμήμα εξέλιξης Vehicle Dynamics της Aston Martin. ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗ ΞΥΔΗ

Advertisement
Advertisement

Το νέο κέντρο δοκιμών της Aston Martin θα αποτελέσει σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρίας μια μόνιμη βάση για το τμήμα εξέλιξης και θα είναι πλήρως λειτουργικό τον ερχόμενο Δεκέμβριο.

Οι άνθρωποι της Aston Martin έχουν σαν στόχο να παρουσιάζουν ένα νέο αυτοκίνητο κάθε χρόνο, όπως μας πληροφορούν και το νέο κέντρο δοκιμών αναμένεται να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην γρήγορη και σωστή εξέλιξη των αυτοκινήτων της, παρέχοντας άμεση πρόσβαση στην πίστα του Silverstone.

Η νέα βάση στο Silverstone θα μας δώσει μια πίστα αναφοράς για δοκιμές στην οποία θα εξελίξουμε την επόμενη γενιά (σ.σ. των μοντέλων της) Aston Martin. Το Silverstone είναι ένα φανταστικό μέρος για εμάς, για να εξασκούμε την τέχνη της δυναμικής των οχημάτων, εκείνες τις λεπτομέρειες στην βελτίωση που κάνουν μεταμορφώνουν ένα καλό αυτοκίνητο σε εξαιρετικό. Η ταλαντούχα ομάδα των μηχανικών μας και οι υψηλών προδιαγραφών δοκιμαστές μας έχουν τώρα ένα σιρκουί ακριβώς έξω από την πόρτα τους”, δήλωσε ο αρχιμηχανικός των Βρετανών, Matt Becker.

Advertisement
Advertisement

Σε αυτό το κέντρο αναμένεται να πραγματοποιηθεί μεταξύ άλλων και το βασικό κομμάτι της εξέλιξης του πρώτου SUV της Aston Martin, του Rapide E, των μελλοντικών κεντρομήχανων αυτοκινήτων της εταιρίας αλλά και των επόμενων Lagonda.

Aston_Martin_test-center-640
Μέχρι σήμερα προσωπικό και δοκιμαστές της Aston Martin έπρεπε να ταξιδέψουν σε άλλες πίστες της Ευρώπης για να αξιολογήσουν την απόδοση και συμπεριφορά των αυτοκινήτων τους σε υψηλές ταχύτητες. Με το νέο κέντρο αυτά τα ταξίδια θα μειωθούν σημαντικά, ενώ τα δεδομένα που θα συγκεντρώνονται από την πίστα του Silverstone θα χρησιμοποιούνται τώρα ως σημείο αναφοράς σε πολλούς τομείς μεταξύ των οποίων και εκείνη της συνολικής απόδοσης αλλά και της αντοχής των μηχανικών μερών.