Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Aston Martin: Έρχεται και 3ο υπεραυτοκίνητο από τους Βρετανούς

Ελλάδα 14:05
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Aston Martin: Έρχεται και 3ο υπεραυτοκίνητο από τους Βρετανούς

ΝΕΑ

Aston Martin: Έρχεται και 3ο υπεραυτοκίνητο από τους Βρετανούς

ΝΕΑ

Τις προθέσεις της για την δημιουργία και ενός τρίτου υπεραυτοκινήτου επιβεβαίωσε η Aston Martin με επίσημη ανακοίνωσή της, το οποίο, προς το παρόν, φέρει από τους Βρετανούς την απλή και κατανοητή κωδική ονομασία “003”. ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗ ΞΥΔΗ

Advertisement
Advertisement

Το project “003” είναι όπως καταλαβαίνετε το τρίτο υπεραυτοκίνητο ύστερα και από τις Aston Martin Valkyrie και Valkyrie AMR Pro, στις οποίες οι Βρετανοί είχαν δώσει τις κωδικές ονομασίες “001” και “002” αντίστοιχα.

Τα πρώτα ανακοινώσιμα στοιχεία του “003”, που δεν αποκλείεται να βασίζεται σε κάποιο από τα δύο προηγούμενα υπεραυτοκίνητα της Aston Martin, είναι όπως πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις εντυπωσιακά και την ίδια στιγμή περισσότερο γενικά: χαμηλό βάρος, υβριδικό σύστημα κινησης με τη χρήση ηλεκτροκινητήρα και τουρμπάτου μοτέρ εσωτερικής καύσης.

Valkyrie_AMR_Pro-640

Advertisement
Advertisement

Η βρετανική εταιρία κάνει παράλληλα λόγω και για κορυφαία συμπεριφορά στην κατηγορία, χάρη και στην αεροδυναμική με τις αεροτομές του αυτοκινήτου να ελέγχονται ενεργά και να προσαρμόζουν τη λειτουργία τους ανάλογα με τις “ανάγκες”. Ενεργητική θα είναι φυσικά και η ανάρτηση, με την Aston Martin να προσπαθεί να συμβιβάσει τα ασυμβίβαστα προσθέτοντας και πρακτικότητα υπό τη μορφή χώρου για τις αποσκευές.

Το project “003” που θα είναι καθόλα νόμιμο για οδήγηση σε δημόσιο δρόμο θα κατασκευαστεί σε 500 αντίτυπα, τα οποία θα είναι διαθέσιμα σε όλο τον κοσμώ σε αριστεροτίμονη και δεξιοτίμονη έκδοση. Τα πρώτα μοντέλα θα είναι κοντά μας προς τα τέλη του 2021.