Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Aston Martin DB11: Δύο νέες εκδόσεις από την Q

Ελλάδα 14:10
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Aston Martin DB11: Δύο νέες εκδόσεις από την Q

ΝΕΑ

Aston Martin DB11: Δύο νέες εκδόσεις από την Q

ΝΕΑ

Το τμήμα εξατομίκευσης και μετατροπών «Q» της Aston Martin μας παρουσιάζει δύο νέες εκδόσεις, βασισμένες στο Gran Turismo μοντέλο DB11, οι οποίες, όπως είναι λογικό, διαθέτουν μοναδικά χαρακτηριστικά.

Advertisement
Advertisement

 

Του ΚΩΣΤΑ ΧΑΡΙΑΤΗ

Advertisement
Advertisement

Θέλοντας να τιμήσει τον θρυλικό ιστιοπλοϊκό αγώνα Royal Regatta, που διεξάγεται στον Τάμεση, το τμήμα Q by Aston Martin δημιούργησε την μοναδική DB11 Volante, βαμμένη σε λευκό χρώμα White Stone, το οποίο κάνει μοναδική αντίθεση με την μαύρη υφασμάτινη οροφή, τις σφυρήλατες ζάντες και τις ειδικά σχεδιασμένες εξατμίσεις. Στο εσωτερικό κυριαρχούν οι κόκκινες δερμάτινες επενδύσεις και οι ανθρακονημάτινες λεπτομέρειες.

Q_by_Aston_Martin_Classic_Driver (1)-chariatis-530

Η δεύτερη έκδοση της DB11, με την ονομασία «Classis Driver» γιορτάζει την 20η επέτειο της ομώνυμης βρετανικής ιστοσελίδας για τους λάτρεις των κλασσικών αυτοκινήτων. Βαμμένη σε ένα μοναδικής πράσινης απόχρωσης χρώμα, η DB11 Classic Driver Edition θα διατεθεί σε 20 συνολικά μοντέλα (τόσο σε κουπέ όσο και σε κάμπριο). Στο εσωτερικό της υπάρχουν πράσινες δερμάτινες επενδύσεις, καθώς και τα απαραίτητα Classic Driver λογότυπα, ενώ εφοδιάζεται με τον twin-turbo V8 κινητήρα των 4,0 λίτρων που αποδίδει 510 ίππους και 68,8 kgm ροπής.

Advertisement

Q_by_Aston_Martin_Classic_Driver-chariatis-640

Τέλος, για τους ενδιαφερόμενους αγοραστές, να ενημερώσουμε ότι οι τιμές ξεκινούν από τις 253.000 €, για την DB11 Classic Driver Edition και 255.000 € για την DB11 Volante Henley Royal Regatta.

Advertisement