Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Aston Martin DB11 με 700 ίππους

Ελλάδα 8:53
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Aston Martin DB11 με 700 ίππους

ΝΕΑ

Aston Martin DB11 με 700 ίππους

ΝΕΑ

Δεν είναι σύνηθες φαινόμενο να παρουσιάζονται βελτιώσεις των μοντέλων της Aston Martin, πόσο μάλλον της πρόσφατης κορυφαίας DB11, για την οποία η Wheelsandmore παρουσιάζει μια βελτίωση που σέβεται απόλυτα τον ξεχωριστό χαρακτήρα του βρετανικού κουπέ.

Advertisement
Advertisement

Κώστας Φούζας (kf@newsauto.gr)

Όπως αναφέρει μάλιστα η ίδια η βελτιωτική εταιρεία, το project αναβάθμισης για την DB11 εστίασε κυρίως στην απόδοση, το βάρος και τους τροχούς, αφήνοντας ανέγγιχτο το κομψό αμάξωμα της κουπέ Aston Martin. Κατά συνέπεια, η μόνη εμφανής αλλαγής στην DB11 αφορά στις νέες σφυρήλατες ζάντες 20, 21 ή 22 ιντσών που προσφέρει η Wheelsandmore και οι οποίες συνδυάζονται με ελαστικά Continental SportContact 6.

Στη συνέχεια, η Wheelsandmore επικεντρώνεται στον 5,2 λίτρων V12 twin-turbo κινητήρα της DB11, στον οποίο ύστερα από ένα νέο πρόγραμμα μαζί με μια καινούργια εξάτμιση, του χαρίζει 700 άλογα (+92 ίπποι) και 820 Nm ροπής (+120 Nm).

Advertisement
Advertisement

Σε ό,τι αφορά μάλιστα στην νέα εξάτμιση, αυτή έχει φτιαχτεί ειδικά για την DB11 και περιλαμβάνει και ελεγχόμενα κλαπέτα, ώστε να προσφέρει διαφορετικά επίπεδα ηχητικής απόλαυσης στον ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου.