Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το «αστέρι» του Κώστα Μανωλά

Ελλάδα 18:54
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το «αστέρι» του Κώστα Μανωλά

ΝΕΑ

Το «αστέρι» του Κώστα Μανωλά

ΝΕΑ

O Κώστας Μανωλάς βρέθηκε στο επίκεντρο της δημοσιότητας με το γκολ που πέτυχε απέναντι στην Μπαρτσελόνα. Ποιο είναι όμως το αυτοκίνητο που έχει επιλέξει ο Έλληνας αμυντικός της Ρόμα για τις μετακινήσεις του; Αντίθετα με ό,τι συμβαίνει με πολλούς ποδοσφαιριστές, ο Μανωλάς δεν φαίνεται να είναι λάτρης των supercars και γρήγορων αυτοκινήτων, αφού κατά καιρούς δεν τον έχουμε δει να κυκλοφορεί με κάποιο εντυπωσιακό μοντέλο του είδους.

Advertisement
Advertisement

Από την άλλη, για τις μετακινήσεις του στην Ιταλία ο ποδοσφαιριστής της Ρόμα χρησιμοποιεί μια Mercedes GLE Coupe. Το μεγάλο γερμανικό coupe-SUV του Μανωλά είναι σε λευκό χρώμα, το οποίο συνδυάζεται με εντυπωσιακές μαύρες ζάντες και χαμηλού προφίλ ελαστικά.

GLE Coupe Manolas 640

Πάντως, θα πρέπει να σημειωθεί ότι πριν από 7 χρόνια o Μανωλάς είχε εμπλακεί σε ένα σοβαρό ατύχημα – χωρίς δική του υπαιτιότητα – στην Αττική Οδό, οδηγώντας ένα λευκό Audi TT Cabrio. Οι πληροφορίες της εποχής κάνουν λόγο για σφοδρή σύγκρουση, η οποία εάν είχε συμβεί από την πλευρά του οδηγού, τότε ο Μανωλάς ενδεχομένως θα είχε τραυματιστεί σοβαρά. Ευτυχώς, ο ποδοσφαιριστής τότε της ΑΕΚ βγήκε από το αυτοκίνητο χωρίς γρατζουνιά….

Advertisement
Advertisement

Manolas TT 640