Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Aσφάλιση αυτοκινήτου με το χιλιόμετρο; Κι όμως γίνεται!

Ελλάδα 2:58
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Aσφάλιση αυτοκινήτου με το χιλιόμετρο; Κι όμως γίνεται!

ΝΕΑ

Aσφάλιση αυτοκινήτου με το χιλιόμετρο; Κι όμως γίνεται!

ΝΕΑ

Υποχρεωτική και αναγκαία η ασφάλιση αυτοκινήτου για όλους μας. Τι γίνεται όμως για όσους δεν κάνουν πολλά χιλιόμετρα και τα υπάρχοντα ασφαλιστικά πακέτα μοιάζουν σαν περιττό έξοδο; Και όμως υπάρχει λύση και για αυτές τις περιπτώσεις.

Advertisement
Advertisement

Αφορμή για το συγκεκριμένο ρεπορτάζ στάθηκαν τα πολλά τηλεφωνήματα που δεχτήκαμε από αναγνώστες μας που ψάχνουν για οικονομικά πακέτα ασφάλισης. Λίγο οι δύσκολες οικονομικές συνθήκες που όλοι βιώνουμε, λίγο τα πρόστιμα στους ανασφάλιστους που θορύβησαν τους «ξεχασιάρηδες» σπρώχνουν ολοένα και περισσότερους σε αναζήτηση ασφάλισης αυτοκινήτου σε προσιτή τιμή.

Σε αυτό το πλαίσιο υπάρχει μια αρκετά μεγάλη μερίδα καταναλωτών που κάνει πολύ λίγα χιλιόμετρα το χρόνο και θεωρεί υπέρογκα τα κόστη ασφάλισης. «Εγώ πηγαίνω τα παιδιά σχολείο, κάνω τα ψώνια του σπιτιού και μετά το παρκάρω. Μετά βίας ξεπερνάω τα 3000 χιλιόμετρα το χρόνο. Γιατί να πληρώνω ίδια χρήματα με εκείνον που κάνει 40.000 ανά έτος». «Μετακινούμε με συγκοινωνία και χρησιμοποιώ το αυτοκίνητο μόνο για εκδρομές. Ζήτημα αν πιάνω τα 10.000 χιλιόμετρα κάθε χρόνο. Θέλω να πληρώσω λιγότερο. Γίνεται;»

Advertisement
Advertisement

Τα παραπάνω μας οδήγησαν να αναζητήσουμε στο διαδίκτυο τι πραγματικά ισχύει. Μετά από μια ολιγόλεπτη έρευνα ανακαλύψαμε ότι πρόσφατα η Anytime της Interamerican λανσάρισε στην ελληνική αγορά πρόσφατα μια ειδική υπηρεσία η οποία έρχεται να καλύψει όλους εκείνους τους χρήστες που κάνουν ελάχιστα χιλιόμετρα το χρόνο και θέλουν καλύτερες τιμές στα ασφάλιστρα τους.

H εν λόγω υπηρεσία λέγεται «Buy The Mile» και η χρέωση γίνεται βάση κλίμακας, δηλαδή βάσει των χιλιομέτρων που κάνει κάποιος. Έτσι κερδίζεις χαμηλότερα ασφάλιστρα, είσαι πάντα ασφαλισμένος & δεν κινδυνεύεις σε ενδεχόμενη ηλεκτρονική διασταύρωση. Για μπορείς να επωφεληθείς της συγκεκριμένης προσφοράς θα πρέπει το αυτοκίνητό του να είναι μοντέλου από το 2000 και μετά ώστε να συνδέσεις μια ειδική συσκευή στην θύρα OBD του εγκέφαλου (αυτή επικοινωνία με ειδικό λογισμικό στο κινητό μας τηλέφωνο).

Για περισσότερες πληροφορίες κάντε ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Advertisement