Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αργεί ο διάδοχος του Nissan 370Z

Ελλάδα 16:19
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αργεί ο διάδοχος του Nissan 370Z

ΝΕΑ

Αργεί ο διάδοχος του Nissan 370Z

ΝΕΑ

Μπορεί το 370Z να έχει ήδη κλείσει… εξαετία, ωστόσο η Nissan φαίνεται πως δεν σκοπεύει να δημιουργήσει σύντομα το διάδοχό του. Τουλάχιστον όχι βάσει όσων είπε ο επικεφαλής προϊοντικού σχεδιασμού της μάρκας, Phillipe Klein. ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/PanosSeitanidis)

Advertisement
Advertisement

Ο Klein ρωτήθηκε σχετικά κατά τη διάρκεια της 66ης Διεθνούς Έκθεσης Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης, εκεί όπου έκανε ντεμπούτο το πρωτότυπο Gripz (φωτογραφία). Ωστόσο αυτό ήταν ένα εντυπωσιακό crossover που δύσκολα μπορεί να συσχετιστεί με την… οικογένεια «Ζ» των Ιαπώνων. Δεν το θέλουν άλλωστε.

«Δεν υπάρχει βιασύνη στην αντικατάσταση του 370Ζ. Παραμένει ένα σημαντικό μοντέλο για την εταιρεία μας, που πουλάει σε ικανοποιητική βάση», είπε ο Klein.

Ποια είναι όμως τα πλάνα της Nissan. Θα το κρατήσει έως ότου στραφεί σε κάτι εντελώς διαφορετικό δεδομένης της δημοτικότητας των crossover;

Advertisement
Advertisement

«Είναι πολύ νωρίς για να πούμε κάτι τέτοιο. Προφανώς τα crossover αποτελούν ταχέως αναπτυσσόμενη μόδα και είναι και μία κατηγορία όπου έχουμε αποδείξει πως αντιλαμβανόμαστε τις ανάγκες των πελατών. Είμαστε σε καλή θέση και θέλουμε να τη βελτιώσουμε κι άλλο», είπε ο μάνατζερ της Nissan στο TopGear.com.