Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Απόκτησε εύκολα το Ford που θέλεις!

Ελλάδα 22:41
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Απόκτησε εύκολα το Ford που θέλεις!

ΝΕΑ

Απόκτησε εύκολα το Ford που θέλεις!

ΝΕΑ

Με τα ευέλικτα χρηματοδοτικά προγράμματα και τα special μέτρα διευκόλυνσης λόγω της ιδιαίτερης περιόδου που διανύουμε, η απόκτηση κάποιου μοντέλου από τη γκάμα της Ford, ποτέ δεν ήταν ευκολότερη.

Advertisement
Advertisement

Η Ford, έχοντας εγκαίρως ενσωματώσει στη ρουτίνα των εταιρικών της διαδικασιών την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών μέσω διαδικτύου, έρχεται να κάνει ιδιαίτερα εύκολη διαδικασία την απόκτηση καινούργιου αυτοκινήτου. Η πρωτοπορία της Ford στο συγκεκριμένο τομέα, προσφέρει τη δυνατότητα εύρεσης και διαμόρφωσης του ιδανικού αυτοκινήτου για τον κάθε ενδιαφερόμενο, από την άνεση του σπιτιού του, με μερικά “κλικ” μέσω του υπολογιστή και της διαδραστικής ιστοσελίδας www.ford.gr. Εκεί η διαμόρφωση του μοντέλου της αρεσκείας του κάθε ενδιαφερόμενου, μπορεί να ολοκληρωθεί και με τη διερεύνηση των τρόπων απόκτησης που προσφέρει η Ford για να ικανοποιήσει πλήρως του πελάτες της.

Μέσα σε ένα δύσκολο περιβάλλον όπως αυτό που διαμορφώνεται την τελευταία περίοδο, η αξία των online υπηρεσιών γίνεται πολύ σημαντική και αποκτά νέες διαστάσεις. Τα προγράμματα χρηματοδότησης και leasing, για εταιρείες και ιδιώτες, είναι εκεί για να βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση για κάθε περίπτωση και κάθε ανάγκη. Οι προτάσεις χρηματοδότησης που ταιριάζουν σε κάθε ανάγκη, είναι εκεί στο Ford Finance/ My Ford. Η ευελιξία που προσφέρουν έχει να κάνει από μηδενική προκαταβολή και σταθερές μηνιαίες δόσεις για τις περιπτώσεις χρηματοδότησης αλλά και leasing, που για πρώτη φορά απευθύνεται και σε ιδιώτες αγοραστές. H Ford Finance, διαθέτει ένα μεγάλο εύρος χρηματοδοτικών προγραμμάτων αποκλειστικά για ιδιώτες, που μπορούν να καλύψουν κάθε ανάγκη.

Advertisement
Advertisement

Ford Lease

Η διαδικασία αγοράς καινούργιου επιβατικού ή επαγγελματικού μοντέλου της Ford, ποτέ δεν είχε τόσα πολλά συγκεντρωμένα οφέλη σε μια μέθοδο μίσθωσης. Με το leasing, η δαπάνη κεφαλαίου που απαιτείται είναι ελάχιστη, ενώ το μηνιαίο μίσθωμα είναι σταθερό για όλη τη διάρκεια του προγράμματος, η οποία κυμαίνεται από 12 έως και 60 μήνες. Η δυνατότητα επιστροφής του αυτοκινήτου στη Ford μετά το τέλος της διάρκειας του προγράμματος, εκμηδενίζει το ρίσκο της μεταπώλησης, ενώ ανά πάσα στιγμή, ο δικαιούχος έχει ολοκληρωμένη εικόνα του κόστους συντήρησης του αυτοκινήτου, το οποίο είναι σημαντικά μειωμένο σε σχέση με τη χρηματοδότηση της ιδιοκτησίας. Η ποιότητα των υπηρεσιών συντήρησης είναι εγγυημένη και προσφέρεται μέσα από το επίσημο δίκτυο συνεργατών της Ford. Με μια μηνιαία δόση, που περιλαμβάνει τα πάντα (συντήρηση, ασφάλιση, οδική βοήθεια και χρηματοδότηση), μπορεί κανείς να έχει το Ford που του αρέσει, για όσο καιρό το επιθυμεί. Το μόνο που έχει να κάνει είναι να επιλέξει το αυτοκίνητο που θέλει, να ορίσει εκ των προτέρων το εύρος των χιλιομέτρων που θα κάνει μέσα στο χρονικό διάστημα για το οποίο θα κρατήσει το αυτοκίνητο και από εκεί και πέρα, ο Σύμβουλος Πωλήσεων του Επίσημου Εμπόρου της Ford, θα υπολογίσει το μηνιαίο κόστος με βάση το κεφάλαιο και τη διάρκεια της μίσθωσης.

Advertisement

Ford Finance

Advertisement

Με ελάχιστη προκαταβολή και σταθερές μηνιαίες δόσεις, όλα τα καινούργια αυτοκίνητα της Ford προσφέρονται με προνομιούχα χρηματοδοτικά προγράμματα. Βάσει αυτών, το επιτόκιο είναι σταθερό και ανταγωνιστικό, μόλις από 1% (πλέον εισπλέον εισφοράς 0,6% του Ν. 128/1975), ενώ η απόκτηση του αυτοκινήτου γίνεται ακόμα και με προκαταβολή 0%. Οι δόσεις είναι τακτικές και μηνιαίες, με την περίοδο της αποπληρωμής να είναι απόλυτα ευέλικτη με διάρκεια από 12 έως 84 μήνες. Σημαντικό πλεονέκτημα που προσφέρουν τα χρηματοδοτικά προγράμματα της Ford, είναι αυτό της δυνατότητας πρόωρης αποπληρωμένης του δανείου. Στο τέλος του προγράμματος, εφόσον έχει εξοφληθεί το ποσό, η κυριότητα του αυτοκινήτου περνάει στον δικαιούχο για να έχει την απόλυτη ελευθερία στη συνέχεια να διαχειριστεί το αυτοκίνητό του όπως επιθυμεί. Το μόνο που έχει να κάνει ο κάθε ενδιαφερόμενος, είναι να ορίσει την προκαταβολή που θέλει να δώσει αλλά και τη διάρκεια του προγράμματος που τον εξυπηρετεί καλύτερα. Από εκεί και πέρα, ο Σύμβουλος Πωλήσεων του Επίσημου Εμπόρου της Ford θα υπολoγίσει την περίοδο της αποπληρωμής με βάση το επιτόκιο, το κεφάλαιο και την επιθυμητή διάρκεια χρηματοδότησης. Στην συνέχεια ο Σύμβουλος Πωλήσεων του Επισήμου Εμπόρου θα υποβάλλει προς έγκριση την πρόταση χρηματοδότησης στη Ford Finance. Η χρηματοδότηση χορηγείται εφόσον πληρούνται οι απαιτούμενες προϋποθέσεις, όπως αυτές καθορίζονται από την Τράπεζα.

Αποκτήστε τώρα εύκολα το δικό σας αυτοκίνητο Ford με τα νέα ευέλικτα χρηματοδοτικά προγράμματα και προκαταβολή από 0%. Μάθετε περισσότερα στο Επίσημο Δίκτυο Ford και στο www.ford.gr.

Advertisement