Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αποκλειστικό: Πιάσαμε στα «πράσα» το νέο Audi SQ2!

Ελλάδα 10:29
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αποκλειστικό: Πιάσαμε στα «πράσα» το νέο Audi SQ2!

ΝΕΑ

Αποκλειστικό: Πιάσαμε στα «πράσα» το νέο Audi SQ2!

ΝΕΑ

Ο αυτοκινητικός μας paparazzi πέτυχε στην Ισπανία στις τελικές του δοκιμές εξέλιξης το νέο «καυτό» Audi SQ2 και φυσικά, δεν έχασε την ευκαιρία να μας στείλει αποκλειστικές φωτογραφίες του νέου γερμανικού σπορ compact SUV. ΣΠΥΡΟΣ ΧΩΤΟΣ (sh@newsauto.gr), ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΘΟΔΩΡΗΣ ΞΥΔΗΣ

Advertisement
Advertisement

Το νέο Audi SQ2 θα είναι αδιαμφισβήτητα το πιο «καυτό» compact SUV της αγοράς. Όπως έχουμε γράψει ξανά η γερμανική μάρκα θα του παρέχει απλόχερα τον 2λιτρο TFSI κινητήρα του S3 με ισχύ που θα ξεπερνά τους 300 ίππους, εξασφαλίζοντάς του πολύ γρήγορες επιδόσεις.

Το νέο μοντέλο θα λάβει επιπλέον όλες τις απαραίτητες «περιποιήσεις» στην ανάρτηση, την τετρακίνησή του, το σύστημα διεύθυνσης κ.ο.κ., που θα φροντίσουν να του προσφέρουν άκρως δυναμικά οδικά και οδηγικά χαρακτηριστικά.

Ήδη, η Audi βρίσκεται στη φάση τελικών δοκιμών του SQ2, το οποίο μάλιστα πρόσφατα πέρασε μια… βόλτα και από το Νίρμπουργκρινγκ, για να ρυθμίσει όπως πρέπει το στήσιμό του.

Advertisement
Advertisement

Πλέον, σειρά  έχουν πάρει οι δοκιμές του στο δρόμο, για τις απαραίτητες τελικές ρυθμίσεις. Σε μια από αυτές τις δοκιμές στην Ισπανία, κάπου κοντά στην Γρανάδα, συνεργάτης-κατάσκοπος του Newsauto πέτυχε το νέο SQ2 με το απαραίτητο βέβαια καμουφλάζ να κινείται σε επαρχιακό δρόμο ταχείας κυκλοφορίας.

SQ2 Spy 640 (4)

Φυσικά, δεν έχασε την ευκαιρία να βγάλει αποκλειστικές φωτογραφίες του αυτοκινήτου, τις οποίες και σας δημοσιεύουμε σήμερα. Σε αυτές και παρά το καμουφλάζ στο εμπρόσθιο και πίσω μέρος του αυτοκινήτου, μπορούμε να διακρίνουμε τις μεγαλύτερες εισαγωγές στον μπροστινό προφυλακτήρα, τη διαφοροποιημένη γρίλια της μάσκας, αλλά και κυρίως τις τετραπλές εξατμίσεις στο πίσω μέρος, που διαχωρίζουν το νέο Audi SQ2 από τα υπόλοιπα Q2.

Advertisement

H μπαγκαζιέρα στην οροφή μάλλον έχει τοποθετηθεί για πρακτικούς σκοπούς, αν και Audi δεν αποκλείεται να τη χρησιμοποιεί για να τεστάρει το αυτοκίνητο και με έξτρα βάρος στην οροφή.

SQ2 Spy 640 (3)

Advertisement

Ως προς τέλος το πότε η γερμανική εταιρεία θα παρουσιάσει επίσημα το νέο SQ2, αυτό αναμένεται να συμβεί στο δεύτερο μισό της χρονιάς, με τις πωλήσεις του να ξεκινούν προς τα τέλη του έτους.

SQ2 Spy 640 (2)