Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αποκαλύπτοντας το εσωτερικό του Kia K900

Ελλάδα 17:57
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αποκαλύπτοντας το εσωτερικό του Kia K900

ΝΕΑ

Αποκαλύπτοντας το εσωτερικό του Kia K900

ΝΕΑ

Το νέο πολυτελές μοντέλο της Kia, με την κωδική ονομασία K900 αναμένεται να παρουσιαστεί στο επερχόμενο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης. Λίγες ημέρες πριν την επίσημη πρεμιέρα του, εμφανίστηκε η πρώτη teaser εικόνα από το εσωτερικό του κορεατικού σεντάν.

Advertisement
Advertisement

 

Του ΚΩΣΤΑ ΧΑΡΙΑΤΗ

Advertisement
Advertisement

Αφού μας έδωσε μια ιδέα για το πώς η εξωτερική σχεδίαση της τη ναυαρχίδας της  Kia θα επηρεάσει ουσιαστικά και τα επόμενα μελλοντικά μοντέλα, πλέον έχουμε και μία πρώτη εικόνα για την σχεδίαση του εσωτερικού του νέου K900. Ορισμένα από τα κύρια γνωρίσματά του θα είναι ο πολυτελής διάκοσμος, όπως και η εφαρμογή διάφορων τεχνολογικών gadgets.

kia-k900-render-chariatis-530

Πιο αναλυτικά, στο συγκεκριμένο σκίτσο διακρίνεται η εκτενής χρήση δέρματος, σε ταμπλό και πλαϊνά θυρών, αλλά και ξύλου (συμπεριλαμβανομένου και του τιμονιού), ο ψηφιακός πίνακας οργάνων και η απουσία αρκετών διακοπτών, καθώς στο σύστημα infotainment, με την ψηφιακή οθόνη αφής των 12,3 ιντσών, έχουν ενσωματωθεί αρκετές λειτουργίες και χειριστήρια. Παράλληλα, έχει βελτιωθεί και η εργονομία, με μόλις δύο σειρές διακοπτών, με την Kia να προσεγγίζει την minimal προσέγγιση, η οποία γίνεται ολοένα και πιο δημοφιλής μεταξύ των κατασκευαστών. Οι επιβάτες του νέου Kia K900 θα επωφεληθούν από τον εσωτερικό  φωτισμό περιβάλλοντος και θα έχουν να επιλέξουν ανάμεσα από  64 διαφορετικούς χρωματισμούς και 7 θεματικές ενότητες.

Advertisement

kia-k900-render (1)-chariatis-640

Υπεύθυνο για την σχεδίαση του εσωτερικού, όπως άλλωστε και για την σχεδίαση του αμαξώματος του νέου K900 είναι τα σχεδιαστικά κέντρα της φίρμας σε Ν. Κορέα και Καλιφόρνια. Η συναρμολόγησή του θα γίνεται στη ασιατική χώρα, ενώ οι επίσημες πωλήσεις του θα ξεκινήσουν μετά τα μέσα του 2018.

Advertisement