Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αποκάλυψη του νέου Opel Corsa GSi

Ελλάδα 3:22
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αποκάλυψη του νέου Opel Corsa GSi

ΝΕΑ

Αποκάλυψη του νέου Opel Corsa GSi

ΝΕΑ

Μετά το Insignia GSi, η Opel επαναφέρει την σπορτίφ έκδοση GSi και στο Corsa, δίνοντας σήμερα στη δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες, αλλά και κάποια από τα στοιχεία του νέου μοντέλου. ΣΠΥΡΟΣ ΧΩΤΟΣ (sh@newsauto.gr)

Advertisement
Advertisement

Το νέο Opel Corsa GSi θα βασιστεί πάνω στο 3θυρο Corsa και αρχικά σε ό,τι αφορά στην εξωτερική του εμφάνιση διαθέτει ένα πιο δυναμικό εμπρόσθιο τμήμα με μεγαλύτερες εισαγωγές, κυψελλωτή γρίλια για τη μάσκα και νέο καπό με εισαγωγή. Συναντούμε επίσης πλαϊνές ποδιές, νέους carbon καθρέπτες, αλλά και μια ευδιάκριτη αεροτομή στο πίσω μέρος, με χρωμιωμένη απόληξη για την εξάτμιση.

Η Opel υπόσχεται ότι έχουν γίνει αρκετές σπορ επεμβάσεις στη ρύθμιση της ανάρτησης του νέου Corsa GSi (νέα ελατήρια και αμορτισέρ), οι οποίες είναι ίδιες με αυτές του κορυφαίου Corsa OPC. Οι αλλαγές αυτές συνοδεύονται και από νέες 18 ιντσών ζάντες (προαιρετικά) με σπορ ελαστικά, καθώς και από ενισχυμένα φρένα με κόκκινες δαγκάνες.

Σε ό,τι αφορά στο εσωτερικό, παρότι δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα κάποια φωτογραφία, αναμένεται να δούμε προαιρετικά μπάκετ καθίσματα της Recaro, ένα νέο σπορ τιμόνι, δερμάτινο επιλογέα ταχυτήτων και αλουμινένια πεντάλ.

Advertisement
Advertisement

Στο μηχανικό κομμάτι, η Opel δεν έδωσε στη δημοσιότητα λεπτομέρειες για τον κινητήρα του νέου Corsa GSi. Ωστόσο, ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες κάνουν λόγο ότι αυτός αναμένεται να είναι ο 1.400άρης turbo των 150 ίππων της εταιρείας. Περισσότερα για αυτό θα γνωρίζουμε μέσα στη χρονιά.

Corsa GSi 640 (1)