Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αποκάλυψη για το ηλεκτρικό Buick Enspire Concept των 550 ίππων

Ελλάδα 17:43
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αποκάλυψη για το ηλεκτρικό Buick Enspire Concept των 550 ίππων

ΝΕΑ

Αποκάλυψη για το ηλεκτρικό Buick Enspire Concept των 550 ίππων

ΝΕΑ

Στην αποκάλυψη του πλήρως ηλεκτρικού πρωτότυπου Enspire προχώρησε η Buick, μία εβδομάδα πριν από το Σαλόνι της Κίνας, δίνοντας παράλληλα και τις πρώτες πληροφορίες για τη νέα της δημιουργία. ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗ ΞΥΔΗ

Advertisement
Advertisement

Κομψό και δυναμικό συνάμα το νέο crossover concept της Buick που αποκαλύφθηκε λίγο πριν από την διεθνή κινέζικη έκθεση, με την Κίνα να αποτελεί μία από τις σημαντικότερες αγορές για την αμερικάνικη εταιρία. Κύρια χαρακτηριστικά της σχεδίασής του τα μίνιμαλ φωτιστικά σώματα εμπρός και πίσω που έρχονται σε όμορφη αντίθεση με την μεγάλη ψευδογρίλια μπροστά αλλά και το έντονο ανάγλυφο των προφυλακτήρων και τους τεράστιους τροχούς. Στην ανάδειξη του κομψού αμαξώματος συνεισφέρει και η απουσία συμβατικών καθρεπτών, που έχουν αντικατασταθεί από κάμερες, και κλασικών χερουλιών.

Η Buick έδωσε στην δημοσιότητα μόνο μία φωτογραφία από το εσωτερικό του Enspire Concept, κάνοντας παράλληλα λόγο για μια πολύ ευρύχωρη καμπίνα. Αυτό που βλέπετε και εσείς είναι μόλις ένα μέρος του ταμπλό και της κεντρικής κονσόλας με τεράστιες οθόνες αφής και για τα δύο και ένα μικρότερο μόνιτορ πίσω από το τιμόνι για τον οδηγό.

Buick-Enspire-Concept-640-2

Advertisement
Advertisement

Το Enspire concept κινείται από δύο ηλεκτρικούς κινητήρες συνολικής απόδοσης 550 ίππων (410 KW) με την δύναμη να φτάνει και στους τέσσερις τροχούς και να επαρκεί για έναν χρόνο στα 0-100 χλμ./ώρα της τάξης των τεσσάρων δευτερολέπτων.

Buick-Enspire-Concept-640

Η Buick ανακοινώνει παράλληλα αυτονομία 600 χλμ. αλλά και γρήγορη ασύρματη φόρτιση για τις άγνωστης χωρητικότητας και λοιπών χαρακτηριστικών μπαταρίες που χρειάζονται μόλις 40 λεπτά για να φορτίσουν στο 80%. Περισσότερες λεπτομέρειες θα γνωρίζουμε λογικά την επόμενη εβδομάδα.