Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αποκαλυπτήρια για το Mitsubishi XM

Ελλάδα 21:14
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αποκαλυπτήρια για το Mitsubishi XM

ΝΕΑ

Αποκαλυπτήρια για το Mitsubishi XM

ΝΕΑ

To νέο της μικρό Crossover MPV παρουσίασε η Mitsubishi, στο πλαίσιο της ημέρας Τύπου του Διεθνούς Σαλονιού Αυτοκινήτου της Ινδονησίας. Το όνομά του είναι XM Concept κι όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της ιαπωνικής εταιρείας, είναι σκληροτράχηλο σαν SUV και πρακτικό σαν MPV. ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram/com/SeitanF1)

Advertisement
Advertisement

Έμφαση δόθηκε στους εσωτερικούς χώρους του πρωτότυπου αυτού οχήματος που μπορεί να μεταφέρει επτά επιβάτες. Αισθητικά, εναρμονίζεται με την σχεδιαστική γλώσσα «Dynamic Shield» που χαρακτηρίζει πλέον το πρόσθιο μέρος των Mitsubishi ενώ οι δυναμικές γραμμές του, χαρίζουν επιβλητική εμφάνιση και αίσθηση αυξημένου όγκου.

Αν και δεν αναφέρθηκαν λεπτομέρειες για τα μηχανικά μέρη, τα πρωτότυπα της Mitsubishi είναι είτε υβριδικά είτε 100% ηλεκτρικά. Μένει να δούμε αν αυτό θα ισχύσει για το μοντέλο παραγωγής που θα βασίζεται στο XM Concept και θα μπει στη γραμμή παραγωγής του εργοστασίου της μάρκας στην επαρχία Μπεκάσι της Ινδονησίας, τον Οκτώβριο του 2017. Η παρουσίασή του εκτιμάται πως θα γίνει στις αρχές του νέου έτους.