Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αποκάλυψη για το νέο Renault Espace

Ελλάδα 20:45
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αποκάλυψη για το νέο Renault Espace

ΝΕΑ

Αποκάλυψη για το νέο Renault Espace

ΝΕΑ

Στο σαλόνι του Παρισιού θα παρουσιαστεί το μεγαλύτερο και ένα από τα πιο γνωστά μοντέλα στην κατηγορία των MPV, το νέο Espace.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ (nima244@gmail.com)

H γαλλική εταιρεία έδωσε στην δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες από το νέο Espace το οποίο θα συνεχίσει την 30χρονη πορεία του μεγαλύτερου MPV της Renault και ένα από τα μοντέλα που έθεσαν τα δεδομένα στην εν λόγω κατηγορία. Η Renault κάνει λόγο για 5-θέσια και 7-θέσια έκδοση με νέα συστήματα ασφάλειας και άνεσης, δίχως όμως να ανακοινώνει περισσότερα στοιχεία.

Πάντως, αυτή είναι η 5η γενιά του μεγαλύτερου και πιο πρακτικού πολυχρηστικού μοντέλου στην γκάμα της γαλλικής εταιρείας και εκτιμάται πως θα βασίζεται στη νέα πλατφόρμα CFM1. Μάλιστα, το νέο Espace θα εγκαινιάσει την πολυτελή σειρά Initiale Paris, μία προηγμένη γκάμα μοντέλων με προχωρημένη αισθητική και ιδιαίτερη σχεδίαση.

Advertisement
Advertisement

Σχετικά με τους κινητήρες, αυτοί θα προέρχονται από την πλούσια σειρά των τετρακύλινδρων υπερτροφοδοτούμενων βενζινοκινητήρων και πετρελαιοκινητήρων οι οποίοι χαρακτηρίζονται από την εξαιρετική τους απόδοση και κατανάλωση καυσίμου. Για περισσότερα μείνετε συντονισμένοι στο NewsAuto.gr!