Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αποκάλυψη: Έρχεται το νέο Honda S2000

Ελλάδα 6:43
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αποκάλυψη: Έρχεται το νέο Honda S2000

ΝΕΑ

Αποκάλυψη: Έρχεται το νέο Honda S2000

ΝΕΑ

Καλά είναι τα νέα για τους απανταχού φίλους της ιαπωνικής μάρκας. Οι άνθρωποι της Honda, αποφάσισαν να επαναφέρουν την παλιά γνώριμη σπορτίφ εικόνα της εταιρείας.

Advertisement
Advertisement

Αυτή δηλαδή που αγαπήθηκε ιδιαίτερα από σχεδόν όλους τους φίλους της αυτοκίνησης. Μία εικόνα η οποία μετά από την αποχώρηση των Ιαπώνων από την Formula 1, αλλά και την παύση παραγωγής μοντέλων όπως το Type R, έχει ξεθωριάσει.

Το νέο Type R έρχεται (Διαβάστε σχετικά ΕΔΩ) και η επιστροφή της Honda στην F1 έχει ήδη ανακοινωθεί (διαβάστε ΕΔΩ), με το σχέδιο επιστροφής της racing εικόνας να είναι σε εξέλιξη. Στο πλαίσιο αυτό ακούσαμε ότι οι Ιάπωνες έχουν δώσει το τελικό ΟΚ για την παραγωγή του νέου S2000, του πισωκίνητου roadster που έχει γράψει τη δική του ιστορία στην αυτοκίνηση!

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το νέο S2000 θα διαθέτει τον turbo 2λιτρο κινητήρα του Type R, με την απόδοσή του να φτάνει τους -περίπου- 310 PS! Σημειώστε δε πως ακόμα δεν έχει αποφασιστεί οριστικά ποιος κινητήρας θα κινεί το επόμενο S2000 (αν ονομαστεί έτσι), αφού υπάρχουν σκέψεις να τοποθετηθεί το υβριδικό σύστημα που εξελίσσει η Honda με την McLaren για την F1, με τον κινητήρα βενζίνης των 1,6 lt. και με συνολική απόδοση που για την περίπτωση του S2000 θα φτάνει τους 340PS.

Advertisement
Advertisement

Μάλιστα με αυτό τον κινητήρα υπολογίζεται ότι το νέο S2000 θα καλύπτει το 0-100 km/h επιτάχυνσης σε περίπου 5 δευτερόλεπτα, ενώ η κατανάλωση θα κυμαίνεται στα 7 lt/100 km.

Σύντομα θα μάθουμε περισσότερες πληροφορίες για τα επόμενα σχέδια της… αγωνιστικής Honda. Μείνετε συντονισμένοι στο No1 site για το αυτοκίνητο, το NewsAuto.gr, που ξεσκεπάζει πρώτο όλα τα επόμενα σχέδια των αυτοκινητοβιομηχανιών… 

Advertisement

 

 

Advertisement