Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Από την Infiniti στην Cadillac ο de Nysschen

Ελλάδα 6:44
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Από την Infiniti στην Cadillac ο de Nysschen

ΝΕΑ

Από την Infiniti στην Cadillac ο de Nysschen

ΝΕΑ

Άφησε τον Όμιλο Renault-Nissan και έπιασε δουλειά σε αυτόν της General Motors. Ο λόγος για τον Johan de Nysschen, ο οποίος εγκαταλείπει το γραφείο του στο Χονγκ Κονγκ (την έδρα της Infiniti) και μετακομίζει στο Ντιτρόιτ για χάρη της Cadillac. Η εξέλιξη αυτή προκαλεί έκπληξη, καθώς ο de Nysschen είχε αναλάβει τις τύχες της Infiniti μόλις το καλοκαίρι του 2012, με αποστολή να την αναδιαρθρώσει ώστε να καταστεί «παγκόσμιος παίκτης» στην κατηγορία των premium εταιρειών.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ (twitter.com/bitsi74)

Τα πρώτα δείγματα γραφής στη θητεία του 54χρονου Νοτιοαφρικανού ως επικεφαλής της Infiniti ήταν θετικά, με την αλλαγή στην ονομασία όλων των μοντέλων, το λανσάρισμα του νέου Q50, τη σύναψη συμφωνίας με τη Red Bull Racing για χορηγία τίτλου στη Formula 1, αλλά και την εξέλιξη ενός sedan επιδόσεων, του Q50 Eau Rouge.

Ως Πρόεδρος πλέον της Cadillac, ο Johan de Nysschen θα είναι υπεύθυνος για όλες τις δραστηριότητες της αμερικάνικης μάρκας διεθνώς, όπως τις πωλήσεις, την ανάπτυξη του δικτύου, την εμπορική πολιτική, το μάρκετινγκ κ.α. Στόχος του θα είναι προφανώς να αποκαταστήσει το κύρος της Cadillac και να ενδυναμώσει την παρουσία της και εκτός Αμερικής, κυρίως σε Ευρώπη και Ασία.