Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Από τη Red Bull Racing στην Tesla!

Ελλάδα 19:35
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Από τη Red Bull Racing στην Tesla!

ΝΕΑ

Από τη Red Bull Racing στην Tesla!

ΝΕΑ

Μία μεταγραφή με άρωμα… Formula 1 πραγματοποίησε πριν από μερικές ημέρες η Tesla Motors.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/PanosSeitanidis)

Ο λόγος για τον Kenny Handkammer που μέχρι πρότινος είχε το ρόλο του επικεφαλής μηχανικού πίστας για τη Red Bull Racing. Ο Αμερικανός που αποχώρησε πέρυσι από τους «ταύρους» παραδίδοντας τη θέση του στον πρώην μηχανικό αγώνα του Sebastian Vettel, τον Guillaume Rockquelin, ανήκει πλέον στο δυναμικό της εταιρείας παραγωγής ηλεκτρικών οχημάτων.

Συγκεκριμένα, είναι πλέον διευθυντής εκπαίδευσης σέρβις σε παγκόσμιο επίπεδο για την Tesla, ωστόσο η βάση του θα είναι στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.

Advertisement
Advertisement

Ο Handkammer είχε πρόσφατα συνδεθεί με τη Haas F1 που το 2016 κάνει την είσοδό της στην κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού, τελικά αποφάσισε μετά από 25 χρόνια στις πίστες, να αλλάξει σελίδα.

«Κέρδισα 13 πρωταθλήματα συνεργαζόμενους με τους καλύτερους αυτού του σπορ. Ήθελα μία νέα πρόκληση και νομίζω πως τη βρήκα», είπε στο βρετανό δημοσιογράφο Adam Cooper.

Εκτός από τις επιτυχίες που βίωσε ως μέλος της RBR, ήταν και στη Benetton τη διετία 1994-1995 όταν αυτή κατέκτησε την κορυφή της F1 με τον Michael Schumacher.