Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Από 17.150 ευρώ το νέο Renault Megane

Ελλάδα 11:17
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Από 17.150 ευρώ το νέο Renault Megane

ΝΕΑ

Από 17.150 ευρώ το νέο Renault Megane

ΝΕΑ

H ελληνική αντιπροσωπεία της Renault λανσάρει στη χώρα μας την 4η γενιά του Megane. Οι τιμές του μοντέλου ξεκινούν από τα 17.150 ευρώ για την έκδοση με τον τούρμπο κινητήρα βενζίνης 1,2 TCe. Αναμφίβολα πρόκειται για ένα από τα πιο δημοφιλή αυτοκίνητα στην Ευρώπη και γενικά στη μικρομεσαία κατηγορία.  Με μια πρώτη ματιά, το νέο Renault Megane δείχνει πιο δυναμικό, μυώδες, με ωραίες καμπύλες και εντυπωσιακής σχεδίασης φωτιστικά σώματα. Σχετικά με τις διαστάσεις του, το αμάξωμα είναι μακρύτερο κατά 64 χλστ. (4,359 χλστ.) φαρδύτερο κατά 47 χλστ. εμπρός (1,591 χλστ.) και κατά 39 χλστ. πίσω (1,586 χλστ.) και χαμηλότερο κατά 25 χλστ. (1,447 χλστ.) σε σχέση πάντα με το προηγούμενο Megane.

Advertisement
Advertisement

Εσωτερικά, έχει τοποθετηθεί κάθετα ένα ολόκληρο tablet με έγχρωμη οθόνη αφής 8,7 ιντσών που χρησιμοποιείται ως multimedia κέντρο ελέγχου του αυτοκινήτου. Από αυτό μπορεί κανείς να χειριστεί τα πάντα. Παράλληλα, μέσω της τεχνολογίας Multi-Sense ο οδηγός μπορεί να προσωποποιήσει, σύμφωνα με τις επιθυμίες του, τα χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου. Πίσω από το τιμόνι, ένα έγχρωμο Head Up Display έχει κάνει την εμφάνισή του με τις σημαντικότερες πληροφορίες που χρειάζεται ο οδηγός κατά τη διάρκεια της οδήγησης.

To μικρομεσαίο γαλλικό μοντέλο είναι πλέον διαθέσιμο και στη χώρα μας, με τις τιμές του να  ξεκινούν από τα 17.150 ευρώ για τις εκδόσεις βενζίνης και τα 18.890 ευρώ για εκείνες που εξοπλίζονται με το ντίζελ μοτέρ 1,5 dCi. Περισσότερες λεπτομέρειες για τις εξοπλιστικές εκδόσεις του Megane θα έχουμε τις επόμενες ώρες. Μείνετε συντονισμένοι στο newsauto.gr.

Advertisement
Advertisement