Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Από 16.000€ το Adam Rocks

Ελλάδα 11:03
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Από 16.000€ το Adam Rocks

ΝΕΑ

Από 16.000€ το Adam Rocks

ΝΕΑ

Με αφορμή το γερμανικό ντεμπούτο του Adam Rocks στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Λειψίας, η Opel ανακοίνωσε τη βασική τιμή απόκτησής του!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Στη Γερμανία οι τιμές του νέου mini-crossover πόλης θα ξεκινούν από 15.990€ ενώ η εκτιμώμενη τιμή με την οποία θα λανσαριστεί στη χώρα μας, ορίζεται από την ελληνική αντιπροσωπεία στα 16.000€

Το νέο μοντέλο της μάρκας από το Ράσελχαϊμ, θα διατίθεται από τις 30 Ιουνίου, προσδίδοντας περισσότερο χρώμα και στυλ στην οικογένεια Adam, που έχει προσελκύσει πάνω από 80.000 πελάτες στον ένα χρόνο που κυκλοφορεί τους δρόμους.

Advertisement
Advertisement

Η γκάμα στάνταρ εξοπλισμού περιλαμβάνει A/C, δερμάτινο τιμόνι, θερμαινόμενους εξωτερικούς καθρέπτες, cruise control και συνδεσιμότητα κινητού τηλεφώνου Bluetooth. Επίσης στάνταρ είναι η υφασμάτινη οροφή Swing Top που ανοίγει ηλεκτρικά σε πέντε μόλις δευτερόλεπτα, καθώς και ένα εξατομικευμένο κλειδί. Το πολυβραβευμένο σύστημα infotainment IntelliLink της Opel διατίθεται προαιρετικά.

Το Adam Rocks έχει μήκους 3.74m, περιφερειακή προστασία αμαξώματος, αυξημένη απόσταση από το έδαφος κατά 15 mm, μυώδεις αναλογίες του και παράλληλα λανσάρει μία νέα γενιά κινητήρων στην οικογένεια Adam.

Advertisement

Ο 3κύλινδρος 1.0 ECOTEC Direct Injection Turbo έχει χαμηλά επίπεδα θορύβων και κραδασμών, ήδη πληροί τις προδιαγραφές εκπομπών ρύπων Euro 6 και λανσάρεται σε δύο εκδόσεις ισχύος, 90 και 115 PS, αμφότεροι με ροπή 16.9 kgm.