Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Απίστευτο video της Bentley στη Νέα Υόρκη!

Ελλάδα 0:46
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Απίστευτο video της Bentley στη Νέα Υόρκη!

ΝΕΑ

Απίστευτο video της Bentley στη Νέα Υόρκη!

ΝΕΑ

Παρακολουθήστε αυτό το δωρικό, ασπρόμαυρο βίντεο της Bentley το οποίο γυρίστηκε στη Νέα Υόρκη. Υπομονή μέχρι το τέλος και θα καταλάβετε γιατί το γύρισμα είναι πιο απίστευτο από το ίδιο το αυτοκίνητο.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΑΚΗ ΤΕΜΠΕΡΙΔΗ

Το μικρού μήκους (4’25”) υποβλητικό ντοκιμαντέρ μας παρουσιάζει το διευθυντή Σχεδιασμού της βρετανικής μάρκας Luc Donckerwolke και τον υπεύθυνο εξωτερικού σχεδιασμού SangYup Lee, με τον καθένα να μας μιλά από την πίσω πολυθρόνα μίας Mulsanne για τις «Έξυπνες Λεπτομέρειες» του αυτοκινήτου. Αυτός είναι και ο τίτλος του φιλμ – Intelligent Details.

Ο Βέλγος designer, με μεγάλη προϋπηρεσία σε Audi  και Lamborghini (πνευματικός πατέρας των Murcielago και Gallardo μεταξύ άλλων) είναι ο άνθρωπος που βρίσκεται πίσω από το σχεδιασμό των Bentley από το 2011. Ο Lee εργαζόταν χρόνια στην GM και είχε σχεδιάσει την Camaro τελευταίας γενιάς. Στην VW – βλ. Bentley – πήρε μεταγραφή το 2009.

Advertisement
Advertisement

Σε ρόλο γκεστ σταρ η πολυτελής Mulsanne, ένα πραγματικό first class lounge εν κινήσει, στους dark δρόμους του Μανχάταν και του Μπρούκλιν.

Όλα καλά με το βίντεο, το οποίο πέρα από τη noir αισθητική του δεν δείχνει να έχει κάτι το ιδιαίτερο. Ή μήπως έχει; Δείτε μετά τους τίτλους τέλους και θα καταλάβετε ποια είναι η έξυπνη λεπτομέρεια που καθιστά το φιλμ μοναδικό