Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Απίστευτο: Κινείται χωρίς τροχό με 130 χλμ/ώρα! (+video)

Ελλάδα 8:24
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Απίστευτο: Κινείται χωρίς τροχό με 130 χλμ/ώρα! (+video)

ΝΕΑ

Απίστευτο: Κινείται χωρίς τροχό με 130 χλμ/ώρα! (+video)

ΝΕΑ

Μία γυναίκα οδηγός στην Καλιφόρνια, εμφανώς υπό την επήρεια φαρμάκων, δεν έχει αντιληφθεί ότι κινείται για πολλά χιλιόμετρα με το δισκόφρενο να ακουμπά στην άσφαλτο.

Advertisement
Advertisement

Μπροστά σε ένα απίστευτο φαινόμενο βρέθηκαν δεκάδες οδηγοί του αυτοκινητόδρομου 405, στην Καλιφόρνια, όταν είδαν ένα Audi να κινείται με μεγάλη ταχύτητα, αλλά χωρίς εμπρός δεξί τροχό.

Όπως βλέπουμε στο video, το Audi έχει ανοιχτή την πίσω πόρτα, ενώ από μπροστά δεξιά λείπει ο τροχός και το αυτοκίνητο σέρνεται πάνω στην άσφαλτο με το δισκόφρενο!

Μάλιστα η οδηγός του Audi όχι μόνο δεν έχει αντιληφθεί τίποτα, αλλά συνεχίζει να κινείται με μεγάλη ταχύτητα, κοντά στα 130 χλμ/ώρα, με κίνδυνο ανά πάσα στιγμή να προκαλέσει σοβαρό δυστύχημα.

Advertisement
Advertisement

Παρά τις φωνές από τον οδηγό που καταγράφει την σκηνή, η κυρία δεν σταματά, παρά μόνο όταν αποφασίζει να βγει από τον αυτοκινητόδρομο, και αναπόφευκτα πέφτει πάνω σε ένα άλλο αυτοκίνητο.

Προς έκπληξη όλων η οδηγός φαίνεται να μην έχει αντιληφθεί τίποτα, ούτε το πόσο επικίνδυνο ήταν αυτό που έκανε.

Προσπάθησε να δικαιολογηθεί ότι πάσχει από καρκίνο και ότι τα έχει λίγο χαμένα, μη γνωρίζοντας ακριβώς τι γινόταν.

Advertisement

Όμως όπως αποκαλύφθηκε στο πορτ-μπαγκάζ υπήρχε ήδη ο εμπρός τροχός, κάτι που σημαίνει ότι κάποια στιγμή νωρίτερα είχε ένα κλατάρισμα, και τελικά αποφάσισε να κινηθεί χωρίς τροχό.

Σε κάθε περίπτωση, τέτοια περιστατικά θα πρέπει να μας προβληματίζουν για το πόσο επικίνδυνα είναι μεταξύ άλλων όχι μόνο το αλκοόλ και τα ναρκωτικά, αλλά και κάποια φάρμακα, τα οποία και αυτά προκαλούν σύγχυση και δυσκολίες αντίληψης στους οδηγούς.

Advertisement

 

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ατύχημα νταλίκας γέμισε τον δρόμο με… σεξουαλικά βοηθήματα (+video)
Τρομακτικό ατύχημα με πρωταγωνιστή αστυνομικό (+video)
Γιατί τα ηλεκτρικά προκαλούν περισσότερα ατυχήματα; (+video)