Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Απίστευτο! Αυτοκινούμενο «προσγειώνεται» σε φέρι μποτ

Ελλάδα 8:43
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Απίστευτο! Αυτοκινούμενο «προσγειώνεται» σε φέρι μποτ

ΝΕΑ

Απίστευτο! Αυτοκινούμενο «προσγειώνεται» σε φέρι μποτ

ΝΕΑ

Σκηνή από ταινία του Χόλιγουντ θα μπορούσε να ήταν η «απογείωση» αυτοκινούμενου οχήματος από ράμπα σε λιμάνι.

Advertisement
Advertisement

Ένα παράξενο ατύχημα συνέβη στο Κεμπέκ, όταν ένα αυτοκινούμενο που κινούνταν με υψηλή ταχύτητα «απογειώθηκε» από μία ράμπα στο λιμάνι και «προσγειώθηκε» στο φέρι μποτ το οποίο μόλις είχε αναχωρήσει.

Στο βίντεο φαίνεται ξεκάθαρα πως πολλοί άνθρωποι βρίσκονταν συγκεντρωμένοι στο πίσω μέρος του πλοίου καθώς μόλις είχε αναχωρήσει και διακρίνεται το αυτοκινούμενο να πλησιάζει με μεγάλη ταχύτητα προς τη ράμπα.

Advertisement
Advertisement

Οι επιβάτες του πλοίου μόλις αντιλήφθηκαν το «ιπτάμενο» αυτοκινούμενο να έρχεται προς το πλοίο έτρεξαν προς κάθε κατέυθυνση για να καλυφθούν.

Το αυτοκινούμενο τελικά «προσγειώθηκε» στο πίσω μέρος ενός Ford F-150 που ήταν σταθμευμένο στο πλοίο.

Ο οδηγός του αυτοκινούμενου σκοτώθηκε και σύμφωνα με την Αστυνομία φαίνεται πως το όχημα είχε κάποιο μηχανικό πρόβλημα και δεν αποκλείουν και το γεγονός να μην λειτουργούσαν καθόλου τα φρένα!

Advertisement

Πάντως ο οδηγός του αυτοκινούμενου σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες προσπάθησε να ανακόψει την ξέφρενη πορεία του οχήματός του προσκρούοντας σε μεταλλικούς στύλους στις άκρες του δρόμου οι οποίοι δεν κατάφεραν όμως να σταματήσουν το όχημα ενώ παράλληλα είχε πατημένη συνεχώς την κόρνα ώστε να προειδοποιεί τους περαστικούς.

Ωστόσο στο αυτοκινούμενο βρίσκονταν ακόμη μία επιβάτης η οποία κατάφερε να επιβιώσει αλλά η κατάστασή της είναι κρίσιμη σύμφωνα με τους γιατρούς.

Advertisement

Ο δήμαρχος του Tadoussac πιστεύει ότι η κατάσταση θα μπορούσε να ήταν πολύ χειρότερη καθώς το πλοίο ήταν γεμάτο και επισήμανε ότι «Αν το αυτοκινούμενο είχε απογειωθεί από την ράμπα δύο δευτερόλεπτα νωρίτερα το αποτέλεσμα θα ήταν τραγικό καθώς θα θρηνούσαμε πολλά θύματα.»