Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αντιπρόσωπος της Lexus προσελκύει κατόχους Tesla

Ελλάδα 17:22
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αντιπρόσωπος της Lexus προσελκύει κατόχους Tesla

ΝΕΑ

Αντιπρόσωπος της Lexus προσελκύει κατόχους Tesla

ΝΕΑ

Έχουμε ακούσει για το επιθετικό μάρκετινγκ, αλλά το μότο “Trade-In Your Tesla” ενός αντιπροσώπου της Lexus προς τους κατόχους αυτοκινήτων Tesla, φαντάζει σαν τον μεγαλύτερο πλεονασμό, ειδικά αν αυτό που προσφέρει σε αντάλλαγμα δεν είναι πλήρως ηλεκτρικό.

Advertisement
Advertisement

Στην καλύτερη περίπτωση, όλα τα Lexus ακουμπούν τους οικολογικούς αγοραστές με τις δημοφιλείς υβριδικές εκδόσεις τους, όπως τα UX, NX, RX, ES, LS και LC, ενώ το υπόλοιπο της σειράς τροφοδοτείται αποκλειστικά από κινητήρες εσωτερικής καύσης. Λοιπόν, κανένα από αυτά δεν αποθάρρυνε μια αντιπροσωπεία της Lexus στο Τέξας απευθύνεται στους ιδιοκτήτες της Tesla λέγοντάς τους: “Έχετε τη διασκέδαση σας, τώρα ήρθε η ώρα για μηδενικό συμβιβασμό”.

Η Lexus της Lakeway, κοντά στο Austin, κατόρθωσε να πάρει στα χέρια της πληροφορίες για τους ιδιοκτήτες της Tesla στην περιοχή και τους έστειλε ένα φυλλάδιο, το οποίο εκτός από την έκπτωση 1.000 δολαρίων που προσφέρει σε υποψήφιους πελάτες, προτάσσει και άλλα προνόμια τα οποία περιλαμβάνουν: τοπικό δίκτυο αντιπροσώπων, σύστημα ταχύτερης φόρτισης και πολλά άλλα. Επίσης γραμμένο στο πίσω μέρος του φυλλαδίου είναι το ότι η Lexus είναι η No 1 μάρκα πολυτελείας σύμφωνα με την JD Power όσον αφορά την ποιότητα και την αξιοπιστία των μοντέλων της, και No 2 στην ικανοποίηση του πελάτη. Κάποιοι βέβαια πιστεύουν ότι ένας ιδιοκτήτης της Tesla θα ήταν αφελής αν θέλει να επιστρέψει στην υβριδική τεχνολογία ή ακόμη και στους κινητήρες εσωτερικής καύσης. Ας μην ξεχνάμε ότι το 2018, ο ίδιος ο Elon Musk αποκάλυψε ότι οι ιδιοκτήτες του Toyota Prius ήταν στην κορυφή της λίστας στις παραγγελίες του νέου Tesla Model 3.

Όσο για τη δήλωση “μηδενικού συμβιβασμού”, έως ένα σημείο έχει βάση σε ότι αφορά στην αυτονομία αλλά και τη διαθεσιμότητα, από την άλλη πλευρά και ανάλογα με το μοντέλο, η ενισχυμένη απόδοση δεν μπορεί να περάσει στα ψιλά όπως και να έχει ανεξάρτητα με την αξιοπιστία και την ποιότητα που προσφέρει κάθε κατασκευαστής.

Advertisement
Advertisement