Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Άλλο ένα βραβείο για την 4C

Ελλάδα 1:12
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Άλλο ένα βραβείο για την 4C

ΝΕΑ

Άλλο ένα βραβείο για την 4C

ΝΕΑ

Οι διακρίσεις για την Alfa Romeo 4C συνεχίζονται, αυτή τη φορά με την κατάκτηση του βραβείου «Auto Lider 2013» στην Πολωνία.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Περισσότεροι από 160 χιλιάδες αναγνώστες του εβδομαδιαίου περιοδικού «Motor»  και του μηνιαίου «Auto Moto» εξέφρασαν τις προτιμήσεις τους, σχετικά με τα αγαπημένα μοντέλα, τις τεχνολογικές καινοτομίες και τα marketing projects του 2013.

Στην κατηγορία «Sports cars and convertibles», πρώτευσε η διθέσια 4C, που επικράτησε ισχυρού ανταγωνισμού καθώς ακολούθησαν σε ψήφους η BMW Σειρά 4 και η Porsche 911 Turbo S.

Advertisement
Advertisement

Μέσα στο 2014, το ιταλικό supercar έχει κατακτήσει άλλα τρία βραβεία: στη Γαλλία του «Most Beautiful Car of the Year» , στη Γερμανία του «Best Cars 2014» και εντός έδρας, στην Ιταλία ήταν πρώτο στην κατηγορία Sports Car του  «Le auto che preferisco», βάσει των προτιμήσεων των αναγνωστών της μηνιαίας έκδοσης του περιοδικού Quattroruote.

Η Alfa Romeo 4C «γεννιέται» στο εργοστάσιο της ιταλικής μάρκας στη Μόντενα. Έχει την κίνηση στους πίσω τροχούς και τον κινητήρα στη μέση, πετυχαίνει επιτάχυνση 0 -100 km/h  σε μόλις 4.5sec ενώ η τελικής ταχύτητα ορίζεται στα 258 km/h.

Αριθμοί που επιτυγχάνονται χάρη στη κατανομή βάρους 40-60 ανάμεσα στον εμπρός και πίσω άξονα αλλά και στο χαμηλό βάρος της 4C, που ζυγίζει μόλις 895 κιλά.