Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ανυπομονεί να έρθει Ελλάδα ο Ken Block

Ελλάδα 0:07
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ανυπομονεί να έρθει Ελλάδα ο Ken Block

ΝΕΑ

Ανυπομονεί να έρθει Ελλάδα ο Ken Block

ΝΕΑ

H ώρα του Gymkhana Grid και των τελικών του European Gauntlet πλησιάζουν, με τον Μαραθώνα να μπαίνει σιγά-σιγά σε… αγωνιστικούς ρυθμούς, αφού στις 29-30 Οκτωβρίου εκεί θα… καεί πολύ λάστιχο! Πρώτο βιολί στην πλειάδα αστέρων των τεσσάρων τροχών που θα βρεθούν στη χώρα μας, θα είναι ο δαιμόνιος Ken Block!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/seitanf1)

Ο Αμερικανός αναφέρθηκε στην έλευσή του στα μέρη μας, στο Gymkhana αλλά και το Ράλι Ακρόπολις.

«Είμαι ενθουσιασμένος που το επόμενο Gymkhana GRiD: European Gauntlet θα πραγματοποιηθεί στην Ελλάδα. Όταν ξεκίνησα τo Gymkhana ήταν ένας τρόπος να εξασκηθώ στον έλεγχο του αυτοκινήτου αλλά το βασικότερο να περάσω καλά πίσω από το τιμόνι. To Gymkhana GRiD και τα Gymkhana videos με έχουν ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο, ανυπομονώ να βρεθώ στον Μαραθώνα για να παρουσιάσω το Gymkhana GRiD σε ένα καινούργιο κοινό. Προσωπικά παρακολουθούσα τα Ράλι Ακρόπολις για αρκετά χρόνια και το πάθος του Ελληνικού κοινού είναι φανταστικό. Είμαι σίγουρος ότι θα είναι ένα τρομερό Σαββατοκύριακο», είπε ο 48χρονος.

Advertisement
Advertisement

Δείτε το video teaser του event, όπου ο Ken Block και η παρέα του “σπάνε πιάτα”, πατώντας εδώ.

Gymkhana-GRid-Marathon-teaser-a640

Μείνετε συντονισμένοι στο Νο1 αυτοκινητικό site μιας και θα πραγματοποιήσουμε διαγωνισμό που θα φέρει τυχερούς στις κερκίδες του Gymkhana GRiD: European Gauntlet.