Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ανοιχτή η επόμενη McLaren Ultimate Series

Ελλάδα 1:02
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ανοιχτή η επόμενη McLaren Ultimate Series

ΝΕΑ

Ανοιχτή η επόμενη McLaren Ultimate Series

ΝΕΑ

Τον…ουρανό χωρίς κανένα εμπόδιο θα μπορούν να δουν οι μελλοντικοί ιδιοκτήτες της επόμενης και άγνωστης προς το παρόν Ultmate Series McLaren. Η εταιρία φημολογείται ότι θα παρουσιάσει το πρώτο speedster στην ιστορία της.

Advertisement
Advertisement

 

Οι πληροφορίες για το επόμενο και μάλιστα ανοιχτό υπεραυτοκίνητο από την McLaren μας έρχονται από αποκλειστικές πληροφορίες που επικαλείται το βρετανικό Autocar. Η ιστοσελίδα του περιοδικού αναφέρεται για την ακρίβεια σε ένα ανοιχτό διθέσιο μοντέλο, το πρώτο στην ιστορία της βρετανικης εταιρίας που θα σχεδιαστεί αποκλειστικά έτσι και θα έχει ως στόχο την ανόθευτη απόλαυση της οδήγησης στον δρόμο.

Advertisement
Advertisement

Σύμφωνα με το Autocar το υπεραυτοκίνητο της McLaren θα είναι αναμενόμενα περιορισμένης παραγωγής και θα βρίσκεται στην κορυφήτης Ultimate Series γκάμας της εταιρίας μαζί με τις Speedtail και Senna. Παράλληλα αναφέρεται ότι η σχεδίασή του θα είναι εμπνευσμένη από ανοιχτά αγωνιστικά πρωτότυπα περασμένων ετών, κάτι που σημαίνει ότι οι γραμμές του αναμένεται να είναι πιο “γλυκιές” και κομψές σε σχέση με τα μοντέλα που γνωρίζουμε σήμερα.

Η ισχύς φημολογείται ότι θα έρχεται από τον γνωστό 4λιτρο V8 της McLaren, χωρίς αυτός να συνοδεύεται από κάποιο υβριδικό σύστημα όπως η Speedtail και θα συνεργάζεται με το κιβώτιο διπλού συμπλέκτη της εταιρίας. Η απόδοση του μοτέρ αναμένεται να είναι μικρότερη από εκεί της Senna, κάτω από 800 ίππους, αλλά χαμηλότερο λέγεται ότι θα είναι και το συνολικό βάρος σίγουρα κάτω από τα 1.200 κιλά.

Advertisement

Η παραγωγή του νέου μοντέλου αναμένεται να ξεκινήσει προς το τέλος του 2020 ή στις αρχές του 2021, όταν και θα περάσουν από τις πύλες του εργοστασίου και οι τελευταίες Senna GTR.