Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αναβάθμιση του Audi Q8 για ειδικά γούστα

Ελλάδα 10:26
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αναβάθμιση του Audi Q8 για ειδικά γούστα

ΝΕΑ

Αναβάθμιση του Audi Q8 για ειδικά γούστα

ΝΕΑ

Η αισθητική είναι ένα εντελώς υποκειμενικό θέμα και η εταιρία βελτιώσεων Lumma πιστεύει πως το πακέτο αισθητικής αναβάθμισης για το Audi Q8 θα συγκεντρώσει αρκετό ενδιαφέρον αν και το μόνο σίγουρο είναι πως θα διχάσει τις γνώμες.

Advertisement
Advertisement

Κάποια πράγματα είναι καλό να μένουν ανέγγιχτα. Στην περίπτωση του Audi Q8 για παράδειγμα δύσκολα θα βρεθεί κάποιος που θα διαφωνήσει πως το μεγάλο SUV της Audi εκτός από επιβλητικό εκτόπισμα έχει και ένα άκρως δυναμικό στυλ. Ωστόσο οι άνθρωποι της εταιρίας Lumma φαίνεται πως θεώρησαν πως το Q8 χρειάζεται μια τονωτική ένεση δυναμισμού διαμορφώνοντας γι’αυτό ένα πλήρες πακέτο αισθητικών παρεμβάσεων.

Η Lumma ονόμασε το μοντέλο CLR 8S και είναι εφοδιασμένο με φαρδύτερους θόλους, με πρόσθετες ποδιές στον εμπρός και πίσω προφυλακτήρα και με μια αμφιβόλου καλαισθησίας πρόσθετη εισαγωγή αέρα στο καπό. Το πακέτο συμπληρώνεται από τροχούς 22 ιντσών που μπορούν να φθάσουν έως τις 24 ίντσες .

Advertisement
Advertisement

Δεν μπορούμε να μαντέψουμε το ποσοστό αυτών που θα θεωρήσουν τις επεμβάσεις της Lumma στο Q8 επιτυχημένες όμως το σίγουρο είναι πως η εταιρία κατάφερε να δημιουργήσει κάτι που δεν περνά απαρατήρητο. Πάντως θα πρέπει να σημειώσουμε ως θετικό το γεγονός πως κάθε τμήμα του πακέτου προσφέρεται ξεχωριστά οπότε υπάρχει δυνατότητα επιλογής όσων πραγματικά προσδίδουν μια επιπλέον νότα δυναμισμού.