Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αναβάθμιση απόδοσης στο Kia Stinger

Ελλάδα 10:38
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αναβάθμιση απόδοσης στο Kia Stinger

ΝΕΑ

Αναβάθμιση απόδοσης στο Kia Stinger

ΝΕΑ

Η ώρα της ανανέωσης για το Stinger θα φέρει μικρές βελτιώσεις στην απόδοση των δύο εξαιρετικών μηχανικών συνόλων και καλύτερες επιδόσεις για το εμβληματικό μοντέλο της Kia.

Advertisement
Advertisement

Μια μικρή ανανέωση για το Stinger της Kia, δεν θα σημάνει και πολλά σε ότι έχει να κάνει με την αισθητική του αμαξώματος αλλά θα φέρει λίγο καλύτερη απόδοση και βελτιωμένες επιδόσεις. Οι φήμες που ήθελαν την αντικατάσταση του κινητήρα στην κορυφαία έκδοση του μοντέλου από 3,3 λίτρα στα 3,5, δεν επιβεβαιώνονται και το Stinger θα παραμείνει στις αγορές όπου διατίθεται με τον κινητήρα αυτό, ως έχει. Μικρές αναβαθμίσεις σε ορισμένα περιφερειακά ωστόσο, θα έχουν ως αποτέλεσμα την αύξηση της ισχύος του από τους 365 ίππους, στους 390.

Advertisement
Advertisement

Αντίστοιχα, στη μικρότερη από απόψεως κυβισμού έκδοση του μοντέλου, οι αλλαγές θα είναι αντίστοιχες για να αναβαθμιστεί λίγο η απόδοση και αυτό που εξετάζεται από την Kia είναι να καταργηθεί από τη γκάμα σε ορισμένες αγορές, όπως της Αυστραλίας, καθώς δεν έχει σχεδόν καθόλου ζήτηση. Συγκεκριμένα, στην Αυστραλία, μόλις το 2% των αγοραστών του Stinger επιλέγει το 2λιτρο κινητήρα έναντι του twin turbo V6 των 3,3 λίτρων. Στην εμφάνιση, οι διαφορές που αναμένεται να υπάρξουν (στις φωτογραφίες είναι το υπάρχον μοντέλο) θα είναι μικρές και κατά πάσα πιθανότητα θα αφορούν μόνο τη διαμόρφωση των πίσω φωτιστικών σωμάτων.