Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ανανέωση για το Renault των 3.650 ευρώ (VIDEO)

Ελλάδα 3:45
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ανανέωση για το Renault των 3.650 ευρώ (VIDEO)

ΝΕΑ

Ανανέωση για το Renault των 3.650 ευρώ (VIDEO)

ΝΕΑ

Σχεδόν 4 χρόνια μετά την έναρξη της διάθεσης του μοντέλου στην αγορά της Ινδίας, η Renault προχώρησε σε σημαντική ανανέωση της εμφάνισης του Kwid.

Advertisement
Advertisement

 

Με επιρροή από το ηλεκτρικό K-ZE, η ανανέωση του Renault Kwid έχει ανανεώσει σημαντικά την εμφάνιση του μικρού και πρακτικού crossover. Το μοντέλο που διατίθεται στην αγορά της Ινδίας, φέρνει νέα στοιχεία τόσο σε ότι έχει να κάνει με την εμφάνισή του, όσο και στο τεχνολογικό υπόβαθρο που μεταφράζεται σε βοηθήματα για τον οδηγό, προκειμένου να γίνεται πιο εύκολη η ζωή του στους πολυσύχναστους Ινδικούς δρόμους.

Advertisement
Advertisement

Η νέα γρίλια στο εμπρός μέρος ταιριάζει σημαντικά με τον ανανεωμένο προφυλακτήρα και τα φωτιστικά σώματα που υπόσχονται πολύ μεγαλύτερη αποδοτικότητα και σημαντικά καλύτερη ορατότητα τις νυχτερινές ώρες. Στο πίσω μέρος, τα αποτελούμενα από LED’s φωτιστικά σώματα, εκσυγχρονίζουν σημαντικά την εικόνα του μοντέλου που είναι εξαιρετικά δημοφιλές στην Ινδική αγορά.

Advertisement

Η κορυφαία έκδοση του μοντέλου που λέγεται Climber, εφοδιάζεται με σκούρες ζάντες αλουμινίου 14 ιντσών και έχει 18,4 εκατοστά απόσταση από το έδαφος. Αναβαθμισμένο είναι και το infotainment του μοντέλου που πλέον υποστηρίζει όλα τα νεότερα συστήματα συνδεσιμότητας. Οι κινητήρες με τους οποίους εφοδιάζεται το μοντέλο είναι δύο τρικύλινδροι 0,8 και 1,0 λίτρου, με απόδοση 54 και 68 ίππους αντίστοιχα. Αξίζει να αναφέρουμε πως στην Ινδική αγορά, το Kwid κοστίζει 3.650 ευρώ.

Advertisement