Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ανανέωση για το Mitsubishi Outlander;

Ελλάδα 7:58
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ανανέωση για το Mitsubishi Outlander;

ΝΕΑ

Ανανέωση για το Mitsubishi Outlander;

ΝΕΑ

Η ιαπωνική εταιρία έδωσε στην δημοσιότητα μια teaser φωτογραφία ενός μοντέλου που θα παρουσιασθεί στην έκθεση της Νέας Υόρκης, στις 2 Απριλίου. Σημαντική είναι η είδηση της έναρξης διάθεσης του τωρινού υβριδικού Outlander PHEV στην χώρα μας από τον Μάιο.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ (carotog@gmail.com)

Αφήνοντας πίσω μας το σαλόνι της Γενεύης, το ενδιαφέρον μετατοπίζεται στην επερχόμενη έκθεση της Γενεύης όπου η Mitsubishi πιθανότατα θα παρουσιάσει την ανανεωμένη εκδοχή του Outlander με σχεδιαστικές επιρροές από το Outlander PHEV Concept-S (το είχαμε δει στο σαλόνι του Παρισιού). Ουσιαστικά, αυτή θα είναι η αμερικανικών προδιαγραφών εκδοχή του Outlander με την ευρωπαϊκή να αναμένεται αργότερα.

Στη Νέα Υόρκη οι Ιάπωνες θα παρουσιάσουν και την facelift εκδοχή του Outlander PHEV που γνωρίζει μεγάλη απήχηση στην Ευρώπη και αποτελεί ένα από τα δημοφιλέστερα υβριδικά μοντέλα. Υπενθυμίζεται πως το τωρινό Outlander PHEV (το οποίο θα ΕΙΣΑΧΘΕΙ στην ελληνική αγορά τον Μάιο) συνδυάζει δίλιτρο τετρακύλινδρο βενζινοκινητήρα με δύο ηλεκτροκινητήρες (συνολική ισχύς στους 203 PS) και ηλεκτροκίνητη αυτονομία για περίπου 52 km (συνολική στα 880 km).

Advertisement
Advertisement