Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ανανέωση για το Honda Civic

Ελλάδα 7:37
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ανανέωση για το Honda Civic

ΝΕΑ

Ανανέωση για το Honda Civic

ΝΕΑ

Έχοντας φθάσει στο μέσο της καριέρας του το Honda Civic δέχεται ένα διακριτικό facelift και αναβαθμίζει το εξοπλιστικό του επίπεδο.

Advertisement
Advertisement

Εν όψει του 2020 η Honda παρουσίασε την ανανεωμένη έκδοση του Civic η οποία έχει δεχθεί ένα ελαφρύ εξωτερικό φρεσκάρισμα μαζί με μικρές αλλαγές στο εσωτερικό και ενίσχυση του βασικού εξοπλισμού.

Εξωτερικά οι αλλαγές εντοπίζονται στους ανασχεδιασμένους προβολείς ομίχλης, τα νέα φώτα LED ημέρας καθώς και τα κυρίως φώτα τεχνολογίας LED σε όλες τις εκδόσεις. Τα ανανεωμένα μοντέλα θα διαθέτουν νέας σχεδίασης τροχούς αλουμινίου 16 ιντσών από την βασική κιόλας έκδοση ενώ ανασχεδιασμένοι είναι και οι μεγαλύτεροι τροχοί 17 ιντσών των πιο πλούσιων μοντέλων.

Advertisement
Advertisement

Το εσωτερικό διαθέτει νέες επενδύσεις και διάκοσμο στο ταμπλό και τις πόρτες ενώ οι κορυφαίες εξοπλιστικά εκδόσεις θα συνοδεύονται πλέον από ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα καθίσματα. Ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία αφορά τη τοποθέτηση φυσικών διακοπτών για τον έλεγχο του συστήματος πολυμέσων και για τον κλιματισμό, κατόπιν έντονων πιέσεων που είχαν εκφραστεί από πελάτες και από τον Τύπο.

Το facelift δεν επηρεάζει το μηχανολογικό υπόβαθρο που γνωρίζουμε οπότε βασικά μηχανικά σύνολα παραμένουν οι βενζινοκινητήρες των 1.0 και 1.5 λίτρων με 125 και 182 ίππους καθώς και ο 1.600άρης πετρελαιοκινητήρας των 120 ίππων. Βασική επιλογή σε ότι αφορά την μετάδοση για όλες τις εκδόσεις αποτελεί το χειροκίνητο κιβώτιο έξι σχέσεων ενώ προαιρετικά υπάρχει δυνατότητα επιλογής αυτόματου CVT κιβωτίου.