Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ανανέωση για το Ford Explorer

Ελλάδα 9:49
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ανανέωση για το Ford Explorer

ΝΕΑ

Ανανέωση για το Ford Explorer

ΝΕΑ

Η Ford αναμένεται να παρουσιάσει το νέο Explorer στη Νέα Υόρκη το επόμενο χρονικό διάστημα. Το μεγάλο ανανεωμένο όχημα ελεύθερου χρόνου, είναι κατάλληλο για τις απαιτητικές ανάγκες της τεράστιας αγοράς των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Δυο θα είναι οι διαθέσιμες εκδόσεις του μεγάλου Ford, οι Platinum και Sport, οι οποίες μεταξύ άλλων θα υιοθετούν ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες, νέες απολήξεις στις εξατμίσεις, νέας σχεδίασης ζάντες αλουμινίου αλλά και νέα στοιχεία στην καμπίνα όπως είναι οι νέες επενδύσεις.

Η Ford παράλληλα φρόντισε να εξοπλίσει το Explorer με Adaptive cruise control, collision warning, brake support, ενεργό cruise control και πολλά άλλα νέα συστήματα ασφάλειας που χρησιμοποιεί η εταιρία στα υπόλοιπα μοντέλα της τόσο στην Ευρώπη όσο και στην άλλη όχθη του Ατλαντικού.

Advertisement
Advertisement

Κάτω από το καπό τις υπηρεσίες τους θα προσφέρουν τρία προικισμένα μηχανικά σύνολα. Στη βάση βρίσκεται ένας 4κύλινδρος βενζινοκινητήρας 2,3 λίτρων Ecoboost, πιο πάνω ένας 3,5 λίτρων ατμοσφαιρικός και στην κορυφή θα υπάρχει ένας 3,5 λίτρων twin-turbo EcoBoost V6.

Ford-Explorer-2018-tsiro-640