Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ανανέωση για το αγωνιστικό Honda NSX GT3 Evo

Ελλάδα 19:35
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ανανέωση για το αγωνιστικό Honda NSX GT3 Evo

ΝΕΑ

Ανανέωση για το αγωνιστικό Honda NSX GT3 Evo

ΝΕΑ

Την ανανεωμένη έκδοση του αγωνιστικού NSX GT3 η οποία αποκτά και το συνθετικό Evo στην ονομασία της παρουσίασε η Honda με στόχο την περαιτέρω βελτίωση και την διατήρηση της απόδοσή της σε υψηλά επίπεδα. ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗ ΞΥΔΗ

Advertisement
Advertisement

H εξελιγμένη έκδοση του NSX GT3, θα ξεκινήσει την αγωνιστική της καριέρα το ερχόμενο έτος και έρχεται με μια σειρά από σημαντικές αλλαγές που βελτιώνουν τη συνολική του απόδοση αλλά και την αξιοπιστία του.

Η αεροδυναμική του αμαξώματος έχει αναθεωρηθεί και για αυτό το λόγο έχει αλλάξει ελαφρώς η εμφάνιση, νέο είναι το splitter στον εμπρός προφυλακτήρα, όπως νέος είναι και ο πίσω προφυλακτήρας αλλά και ο διαχύτης, με τις αλλαγές να μειώνουν την αεροδυναμική αντίσταση για υψηλότερη τελική ταχύτητα, να βελτιώνουν τη συμπεριφορά στις υψηλές ταχύτητες αλλά και την ψύξη των μηχανικών μερών.

honda_Nnsx_gt3_evo_640-2

Advertisement
Advertisement

Στον τομέα του κινητήρα, η Honda έχει άλλαξε τις δύο τουρμπίνες του V6 κινητήρα των 3,5 λίτρων με νέες που προσφέρουν καλύτερη απόκριση, αλλά και οικονομία σε καύσιμο, οι οποίες μπορούν να τοποθετηθούν και στην υπάρχουσα αγωνιστική έκδοση του NSX. Αναθεωρημένο είναι και το λογισμικό του ABS, αλλά και το σύστημα πληροφόρησης του οδηγού που προέρχεται από την Bosch.

honda_Nnsx_gt3_evo_640

Η Honda αναφέρει πως οι νέες αλλαγές στο μοτέρ οδήγησαν σε αύξηση της διάρκειας ζωής του κατά 25%, με ανάλογη μείωση και στα έξοδα χρήσης. Να θυμίσουμε πως το Honda NSX GT3 Evo κατασκευάζεται στις Η.Π.Α. με την τελική συναρμολόγηση να πραγματοποιείται στο Μιλάνο από την JAS Motorsport.