Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η γκάμα του Opel Mokka ανανεώθηκε!

Ελλάδα 11:10
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η γκάμα του Opel Mokka ανανεώθηκε!

ΝΕΑ

Η γκάμα του Opel Mokka ανανεώθηκε!

ΝΕΑ

Σε σημαντική ανανέωση της γκάμας του Opel Mokka προχώρησε η Opel Hellas, καθώς αναβαθμίστηκαν τα επίπεδα εξοπλισμού όλων των εκδόσεων.

Advertisement
Advertisement

Συγκεκριμένα, η αρχική έκδοση Edition του Opel Mokka αποκτά πλέον στον στάνταρ εξοπλισμό ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών, ταπετσαρία με ύφασμα και δερματίνη, κεντρικό υποβραχιόνιο εμπρός με θύρα USB και ποτηροθήκη, αισθητήρες παρκαρίσματος πίσω και κάμερα οπισθοπορείας.

Αντίστοιχα, η νέα έκδοση Edition Plus (πρώην Elegance) θα φέρει πλέον στον βασικό εξοπλισμό Adaptive Cruise Control, θερμαινόμενα καθίσματα εμπρός και θερμαινόμενο τιμόνι, διπλό πάτωμα χώρου φόρτωσης, είσοδο και εκκίνηση κινητήρα χωρίς κλειδί, μαύρη οροφή και φιμέ πίσω κρύσταλλα.

Τέλος, η πολυτελής έκδοση GS αναβαθμίζεται ακόμα περισσότερο, αφού θα διαθέτει ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών, προβολείς IntelliLux LED Matrix, είσοδο και εκκίνηση κινητήρα χωρίς κλειδί, θερμαινόμενα καθίσματα εμπρός και θερμαινόμενο τιμόνι.

Advertisement
Advertisement

Σημαντικό είναι να αναφερθεί ότι για τις εκδόσεις Edition και Edition Plus, οι οποίες αποτελούν τις πιο εμπορικές εκδόσεις του Mokka, οι προτεινόμενες λιανικές τιμές παραμένουν αμετάβλητες, παρά την αναβάθμιση του εξοπλισμού.

Σημαντική είναι η αναβάθμιση και για το Opel Mokka Electric, το οποίο γίνεται πιο αποδοτικό και πιο ελκυστικό. Η νέα έκδοση, με μπαταρία 54 kWh που προστίθεται στην γκάμα, εξασφαλίζει μία ευχάριστη οδηγική εμπειρία και αυτονομία έως 407 χιλιόμετρα.

Με απόδοση 156 ίππους και μέγιστη ροπή 260 Nm, άμεσα διαθέσιμη με το πρώτο άγγιγμα του γκαζιού, το Mokka Electric εξασφαλίζει γρήγορη εκκίνηση από στάση και επιτάχυνση 0-100 χλμ./ώρα σε λιγότερο από 10 δευτερόλεπτα. Η τελική ταχύτητα περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 150 χλμ./ώρα.

Advertisement

Το SUV της Opel συμμετέχει στο Πρόγραμμα «Απόσυρσης & Ανταλλαγής» που προσφέρει αυτή την περίοδο η Opel Hellas.

Μέσω του προγράμματος αυτού, οι υποψήφιοι πελάτες έχουν την ευκαιρία να αποσύρουν ή να ανταλλάξουν το παλιό αυτοκίνητό τους, οποιασδήποτε μάρκας, με το μεγαλύτερο όφελος της αγοράς, προκειμένου να αποκτήσουν ένα ολοκαίνουργιο Mokka, με πιο «καθαρούς» κινητήρες, εξοπλισμένο με σύγχρονα συστήματα ασφαλείας και τεχνολογικές καινοτομίες.

Advertisement

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν περισσότερες πληροφορίες για το αναβαθμισμένο Mokka στο Επίσημο Δίκτυο Διανομέων Opel, καθώς και στο οpel.gr.