Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το ανανεωμένο Nissan Maxima ντεμπουτάρει στο LA

Ελλάδα 15:30
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το ανανεωμένο Nissan Maxima ντεμπουτάρει στο LA

ΝΕΑ

Το ανανεωμένο Nissan Maxima ντεμπουτάρει στο LA

ΝΕΑ

Την ανανεωμένη γενιά ενός από τα πιο σημαντικά μοντέλα της, το μεγάλο premium σεντάν μοντέλου Maxima, αναμένεται να παρουσιάσει στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Λος Άντζελες, η Nissan.

Advertisement
Advertisement

 

Του ΚΩΣΤΑ ΧΑΡΙΑΤΗ

Advertisement
Advertisement

Η ναυαρχίδα της Nissan, τουλάχιστον για την αμερικανική αγορά, μπαίνει σε περίοδο ανανέωσης, θέλοντας να συνεχίσει την επιτυχημένη εμπορική της πορεία στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού. Ανάμεσα στα highlights υπάρχουν οι νέες 19 ιντσών ζάντες, τα μπούμερανγκ σχεδίασης φωτιστικά σώματα LED και η νέα εμπρός γρίλια.

2019-nissan-maxima (1)-chariatis-530

Αισθητικά είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό με τις τέσσερις πίσω απολήξεις, ενώ πάνω από το πίσω καπό υπάρχει και μία διακριτική αεροτομή (στην έκδοση SR). Νέα είναι και η χρωματική παλέτα, που περιλαμβάνει ένα νέο χρώμα, το Sunset Drift. Στην καμπίνα των επιβατών κυριαρχούν τα πολύ καλής ποιότητας υλικά, όπως το δέρμα Rakuda Tan που διαθέτει και το GT-R, αλλά και ο πλούσιος εξοπλισμός, που μεταξύ άλλων περιλαμβάνει πίσω θερμαινόμενα καθίσματα και διπλή πανοραμική οροφή.

Advertisement

2019-nissan-maxima (2)-chariatis-640

Για πρώτη φορά η Nissan τοποθετεί στο ανανεωμένο Maxima το σύστημα ασφαλείας Safety Shield 360, το οποίο παρέχει τεχνολογίες όπως το Automatic Emergency Braking με ανίχνευση πεζών, Rear Automatic Braking, Lane Departure Warning, Blind Spot Warning, Rear Cross Traffic Alert και High Beam Assist. Τέλος, κάτω από το καπό του ανανεωμένου Maxima θα βρίσκεται ένας V6 βενζινοκινητήρας 3,5 λίτρων, ο οποίος αποδίδει 300 ίππους και συνδυάζεται με κιβώτιο συνεχώς μεταβαλλόμενων σχέσεων XTronic CVT.

Advertisement