Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το ανανεωμένο Lexus NX είναι πλέον πιο προσιτό

Ελλάδα 11:37
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το ανανεωμένο Lexus NX είναι πλέον πιο προσιτό

ΝΕΑ

Το ανανεωμένο Lexus NX είναι πλέον πιο προσιτό

ΝΕΑ

Οι τιμές για το ανανεωμένο Lexus NX του 2018, έχουν μόλις αποκαλυφθεί στην άλλη όχθη όμως του Ατλαντικού και διαπιστώνουμε έκπληκτοι πως οι τιμές για το πιο premium crossover της ιαπωνικής φίρμας έχουν πλέον μειωθεί δραστικά…

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Εκείνοι που θέλουν να πάρουν τα κλειδιά σε ένα ανανεωμένο NX 300h θα πρέπει να υπολογίζουν 39.330 δολάρια, μια αξιοπρεπή πτώση από την τιμή εκκίνησης των 40.715 δολαρίων του μοντέλου του 2017. Επιπλέον, οι αγοραστές του νέου αυτοκινήτου, θα απολαύσουν μια σειρά από σημαντικές μηχανολογικές τεχνολογικές βελτιώσεις σε σχέση με το απερχόμενο μοντέλο. Για παράδειγμα, το NX 300h περιλαμβάνει το Σύστημα Ασφαλείας + της μάρκας ως βασικό εξοπλισμό και επίσης έχει τη βελτιωμένη ανάρτηση για να κάνει το τολμηρό SUV πιο ικανό από ποτέ.

Lexus-NX-300h-tsiro-640Lexus-NX-300h-inter-tsiro-640

Advertisement
Advertisement

Στο ντεμπούτο του αυτοκινήτου τον Απρίλιο, η Lexus είπε ότι υπήρχαν νέα ελατήρια, καθώς και νέες αντιστρεπτικές ράβδοι, που επιτρέπουν την ενισχυμένη απόκριση και την καλύτερη άνεση. Ακολούθως, αναθεωρημένη ρύθμιση συναντάμε και στα αμορτισέρ. Από οπτικής απόψεως, το NX του 2018 μπορεί να διαφοροποιηθεί από τα προηγούμενα μοντέλα λόγω μιας σειράς αλλαγών. Όπως είναι η αναθεωρημένη πρόσθια μάσκα, οι διαφορετικοί προβολείς και τα φώτα οροφής, οι εξατμίσεις με χρώμιο αλλά και τα στοιχεία χρωμίου στον πίσω προφυλακτήρα στο NX 300h.