Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ανανεωμένη Mercedes E-Class: Σε δοκιμές στο δρόμο

Ελλάδα 16:25
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ανανεωμένη Mercedes E-Class: Σε δοκιμές στο δρόμο

ΝΕΑ

Ανανεωμένη Mercedes E-Class: Σε δοκιμές στο δρόμο

ΝΕΑ

H E-Class είναι ένα από τα μοντέλα της Mercedes-Benz που βρίσκονται σε τροχιά ανανέωσης και ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε το facelift sedan της γερμανικής εταιρίας σε δοκιμές σε πραγματικές συνθήκες, κάτι που μάλλον γίνεται για πρώτη φορά μέχρι τώρα. ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗ ΞΥΔΗ

Advertisement
Advertisement

Στις δύο φωτογραφίες που ακολουθούν βλέπουμε την ανανεωμένη Mercedes E-Class με μπόλικο καμουφλάζ τόσο στο εμπρός όσο και στο πίσω μέρος της. Οι Γερμανοί θέλουν να κρατήσουν μυστικά τα στοιχεία που περνούν από αναθεώρηση στο σχεδιαστήριο και για αυτό το λόγο στο πίσω μέρος έχουν τοποθετήσει νόμιμα φώτα μεν αλλά με σχήμα που δεν θα έχει καμία σχέση με εκείνα που θα δούμε στην επίσημη παρουσίαση της ανανεωμένης E-Class.

mercedes-e-class-sedan-facelift-test-2

Τα νεά σχεδίασης φωτιστικά σώματα ίσως να είναι και η μοναδική αλλαγή των Γερμανών στο πίσω μέρος του πολυτελούς σεντάν, ενώ δεν αποκλείεται η σχεδίαση του προφυλακτήρα να έχει δεχτεί επίσης μερικές αλλαγές ή το καμουφλάζ να είναι εκεί απλά για να μας τραβήξει την προσοχή.

Advertisement
Advertisement

mercedes-e-class-sedan-facelift-test

Στο εμπρός μέρος αλλαγές αναμένονται επίσης στα φωτιστικά σώματα με την Mercedes να προχωρά σε ανανέωση τόσο της μεγάλης και χαρακτηριστικής μάσκας όσο και τους προφυλακτήρα για να τονίσει τον δυναμισμό της E-Class. Το αστέρι της γερμανικής εταιρίας είναι τέλος ένα από τα στοιχεία που λάμπουν δια της απουσίας τους από το καπό του αυτοκινήτου των δοκιμών, λογικά για να τραβά λιγότερα βλέμματα στον δρόμο.

Πηγή: motor1.com