Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ανανεωμένη και Plug-in υβριδική η BMW X1

Ελλάδα 22:22
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ανανεωμένη και Plug-in υβριδική η BMW X1

ΝΕΑ

Ανανεωμένη και Plug-in υβριδική η BMW X1

ΝΕΑ

Με υβριδική έκδοση αλλά και «βασική» με 116 ίππους, η Χ1 ανανεώνεται και συνεχίζει το success story για λογαριασμό της BMW.

Advertisement
Advertisement

 

Εκτός από το νέο look που αποκτά το μικρότερο SUV μοντέλο της BMW χάρη στις επεμβάσεις του σχεδιαστικού τμήματος που καταδεικνύουν την ανανέωση, η «φρεσκαρισμένη» Χ1 έχει και κάποια άλλα σημαντικά νέα να μοιραστεί με το κοινό της. Πρώτα από την αλλαγή στα φώτα εμπρός και τους μεγαλύτερους αεραγωγούς, καλεί τους ενδιαφερόμενους να δουν πως πρόκειται για την ανανεωμένη έκδοσή της. Αντίστοιχα και στο πίσω μέρος, αλλαγές εντοπίζονται στα φωτιστικά σώματα αλλά και πιο χαμηλά, στον προφυλακτήρα και στις απολήξεις της εξάτμισης, όπου ανεξαρτήτως έκδοσης, η διάμετρος είναι μεγαλύτερη από ότι ήταν στο παρελθόν.

Advertisement
Advertisement

Οι υποψήφιοι αγοραστές έχουν πολλές επιλογές με το ευρύ χρωματολόγιο που αφορά το αμάξωμα του αυτοκινήτου, στο οποίο προστέθηκαν 3 ακόμα αποχρώσεις (Jucaro Beige, Misano Blue και BMW Individual Storm Bay). Στην καμπίνα οι αλλαγές είναι λιγότερες αλλά παίζουν ρόλο στην καλύτερη συνολική εικόνα του αυτοκινήτου. Έχουμε μεγαλύτερη οθόνη στο κέντρο του ταμπλό (8,8 ή 10,25 ίντσες, ανάλογα την έκδοση), νέας σχεδίασης επιλογέα ταχυτήτων αλλά και διαφορετικό φινίρισμα στις επενδύσεις των καθισμάτων και των θυρών.

Advertisement

Η άφιξη του μοντέλου στην Ευρωπαϊκή αγορά αναμένεται να γίνει μέσα στο καλοκαίρι, με κινητήρες που θα ξεκινούν από τον γνωστό 3κύλινδρο 1.500άρη που θα έχει απόδοση 116 ίππους (X1 sDrive16d), ενώ στην κορυφή της λίστας από την άποψη της απόδοσης θα είναι η έκδοση X1 xDrive25d με το δίλιτρο diesel σύνολο που αποδίδει 231 ίππους. Το μεγάλο νέο για το μοντέλο είναι η διάθεσή του σε υβριδική έκδοση (X1 xDrive25e) η οποία βασίζεται στον TwinPower Turbo κινητήρα που αποδίδει 125 ίππους δίνοντας κίνηση στους εμπρός τροχούς, ενώ για τους πίσω θα φροντίζει ο ηλεκτροκινητήρας με τους 95 ίππους. Η υβριδική έκδοση εφοδιάζεται με μπαταρίες 9,7 kWh που επιτρέπουν την κίνηση μόνο με τον ηλεκτρισμό για 50 χιλιόμετρα απόσταση.

Advertisement