Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ανάκληση για 30 Camaro επειδή ξεκολάει το… σήμα στο τιμόνι

Ελλάδα 9:16
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ανάκληση για 30 Camaro επειδή ξεκολάει το… σήμα στο τιμόνι

ΝΕΑ

Ανάκληση για 30 Camaro επειδή ξεκολάει το… σήμα στο τιμόνι

ΝΕΑ

Το σήμα του τιμονιού της Camaro θα μπορούσε να θέσει σε κίνδυνο τους οδηγούς και αυτό ήταν αρκετό για να κάνει την GM να προχωρήσει σε 30 αυτοκινήτων.

Advertisement
Advertisement

Έχουμε δει καμπάνιες που σχετίζονται με την ασφάλεια και ανακλήσεις που αφορούν αστοχίες οι οποίες θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε κάποιο ατύχημα.

Η πρόσφατη ανακοίνωση της GM για τους ιδιοκτήτες των 30 Camaro που πρέπει να προσέλθουν στην αντιπροσωπεία για αντικατάσταση του σήματος στο τιμόνι, είναι μάλλον η πιο «ακραία» που έχουμε μέχρι στιγμής δει. Σίγουρα είναι από τις πλέον ασυνήθιστες. Σύμφωνα με την ειδοποίηση ανάκλησης που έστειλε η General Motors, το έμβλημα Camaro στο τιμόνι θα μπορούσε να αποτελέσει πρόβλημα επειδή μπορεί να μην έχει τοποθετηθεί σωστά. Αυτό σημαίνει ότι σε κάποιες περιπτώσεις, δεν μένει στη θέση του όπως θα έπρεπε. Σε περίπτωση ατυχήματος, το σήμα Camaro μπορεί να βγει βίαια από το τιμόνι και να αυξήσει τον κίνδυνο τραυματισμού κατά τη διάρκεια μιας σύγκρουσης.

Advertisement
Advertisement

Ευτυχώς, η GM όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της, δεν έχει στοιχεία από τραυματισμούς που να σχετίζονται με το συγκεκριμένο πρόβλημα, που σημαίνει πως δεν υπάρχει κάποια σχετική ενημέρωση κατόπιν ατυχήματος. Στα θετικά της υπόθεσης είναι επίσης και το ότι μόνο 30 οχήματα συμπεριλαμβάνονται στην ανάκληση και μάλιστα, εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως δεν φαίνεται να έχουν κατασκευαστεί διαδοχικά. Η GM έχει προσδιορίσει το πρόβλημα σε συγκεκριμένες εκδόσεις Camaro από το 2017 ως σήμερα. Η επισκευή του προβλήματος είναι σχετικά απλή, εάν είναι εκτεταμένη, καθώς η GM αντικαθιστά ολόκληρη τη μονάδα αερόσακου στο τιμόνι χωρίς όμως κανένα κόστος για τον ιδιοκτήτη.

Διαβάστε ακόμα:
Γιατί όχι αναδιπλούμενα και τα πίσω φανάρια; (VIDEO)
H Camaro του μισού εκατομμυρίου…
Ψηφιακή μίξη Corvette C8 και Camaro