Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ανάκληση 2.158 Mitsubishi ASX στην Ελλάδα

Ελλάδα 7:26
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ανάκληση 2.158 Mitsubishi ASX στην Ελλάδα

ΝΕΑ

Ανάκληση 2.158 Mitsubishi ASX στην Ελλάδα

ΝΕΑ

Η ελληνική αντιπροσωπεία της Mitsubishi σε συνεργασία με το Τμήμα Γενικής Ασφάλειας Προϊόντων της Διεύθυνσης Πολιτικής Ποιότητας, εκτελεί πρόγραμμα ανάκλησης για 2.158 ASX. Δείτε για ποιο λόγο.

Advertisement
Advertisement

Η ανάκληση του Mitsubishi ASX αφορά σε αυτοκίνητα με ημερομηνία κατασκευής από τις 14 Μαΐου 2010 έως τις 27 Αυγούστου 2014.

Η Mitsubishi Motors εντόπισε ότι σε συγκεκριμένο αριθμό οχημάτων ενδέχεται το αµορτισέρ της πόρτας αποσκευών να παρουσιάσει διαρροή αερίου, µε αποτέλεσμα το αναπάντεχο κλείσιµό της, µιας και δεν θα μπορεί πλέον το αµορτισέρ να συγκρατήσει το βάρος της πίσω πόρτας.

Επίσης, ενδέχεται να διαβρωθεί το μοτέρ των εμπρόσθιων υαλοκαθαριστήρων από εισροή υδάτων, που σε ακραία περίπτωση ενδέχεται να επηρεάσει την λειτουργία των υαλοκαθαριστήρων.

Advertisement
Advertisement

Μέχρι στιγμής στην Ελλάδα δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος που να σχετίζεται με τα συγκεκριμένα θέματα. Οι ιδιοκτήτες των ανωτέρω οχημάτων θα ενημερωθούν εγγράφως µέσω συστηµένης επιστολής, ώστε να προσέλθουν στα κατά τόπους εξουσιοδοτηµένα συνεργεία Mitsubishi για να πραγματοποιηθούν έλεγχοι για το εάν απαιτείται αντικατάσταση των επηρεαζόμενων ανταλλακτικών σύμφωνα µε τον κατασκευαστή, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις, οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν µε την Τεχνική Διεύθυνση της εταιρείας Αδελφοί Σαρακάκη ΑΕΒΜΕ στα τηλέφωνα 210 3483300 και 795 µε το Τμήμα\ Εξυπηρέτησης Πελατών της, ή µέσω e-mail στη διεύθυνση: info@saracakis.gr