Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αναγέννηση για το Mitsubishi Galant;

Ελλάδα 9:36
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αναγέννηση για το Mitsubishi Galant;

ΝΕΑ

Αναγέννηση για το Mitsubishi Galant;

ΝΕΑ

Πρόκειται για μια πρόταση- σπουδή γύρω από την επαναφορά της κατηγορίας των μεσαίων sedan, με το Galant της Mitsubishi σε πρώτο πλάνο

Advertisement
Advertisement

Του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΠΟΪΔΑΝΗ

Οι περισσότεροι κατασκευαστές έχουν εγκαταλείψει τις συμβατικές φόρμες των οικογενειακών αυτοκινήτων και έχουν εστιάσει στα crossover που έχουν αυτήν την περίοδο ιδιαίτερα μεγάλη ζήτηση. Η πρόταση από τον ανεξάρτητο σχεδιαστή Enoch Gabriel Gonzales φαίνεται όμως αρκετά ενδιαφέρουσα, ενώ επαναφέρει και το όνομα που εδώ και πολλά χρόνια έχει ξεχαστεί από τη Mitsubishi με το οποίο εκτός των άλλων είχε γράψει και κάποιες χρυσές σελίδες στο βιβλίο της αγωνιστικής της ιστορίας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι.

Advertisement
Advertisement

Galant study boi 530

Το μοντέλο που είχε ιστορία από το 1969 έως το 2012 και προσφερόταν σε κάθε μορφή αμαξώματος (coupe, sedan, hatchback και station wagon). Η περίπτωση να ξαναδούμε τα μοντέλα της κατηγορίας στο προσκήνιο, δε συγκεντρώνει και πολλές πιθανότητες. Ωστόσο, αν περάσει κάτι τέτοιο ως τάση για τα επόμενα χρόνια, το νέο Galant θα μοιάζει πολύ με το σχέδιο του Gonzales.

Galant study boi 640