Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αμιγώς ηλεκτρική Ferrari μετά το 2025

Ελλάδα 5:45
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αμιγώς ηλεκτρική Ferrari μετά το 2025

ΝΕΑ

Αμιγώς ηλεκτρική Ferrari μετά το 2025

ΝΕΑ

Η Ferrari δεν θα λανσάρει ένα πλήρως ηλεκτρικό μοντέλο, εάν δεν εξελίξει πρώτα τις μπαταρίες τόσο, ώστε να παρέχουν υψηλές επιδόσεις και μεγάλη αυτονομία ταυτόχρονα.

Advertisement
Advertisement

Ποιος περίμενε την ιταλική εταιρεία με σήμα το αλογάκι να περάσει άμεσα στη νέα τάξη δεδομένων του αυτοκινήτου; Η απάντηση ήρθε απευθείας από τον CEO της φίρμας, Louis Camilleri, και είναι…. όχι! Η Ferrari δεν θα έχει έτοιμο το πλήρως ηλεκτρικό της μοντέλο μέχρι και το 2025 και ο λόγος είναι η τεχνολογία των μπαταριών, η οποία δεν έχει φτάσει στο επίπεδο που επιθυμούν, ενώ χρειάζεται ακόμα αρκετή μελέτη και εξέλιξη.

Διαβάστε εδώ για τη νέα Ferrari Roma

Αν και αρχικά κάποια δημοσιεύματα και αναλυτές ανέφεραν ότι η Ferrari θα έχει  έτοιμο το αμιγώς EV μοντέλο μέχρι και το 2023, το διαψεύδει ο Διευθύνων Σύμβουλος της μάρκας. Σύμφωνα με τον τελευταίο, οι μπαταρίες δεν έχουν ακόμα τη δυνατότητα να προσφέρουν υψηλές επιδόσεις και ταυτόχρονα καλή αυτονομία, αλλά το 2025 και μετά αυτά τα προβλήματα θα έχουν επιλυθεί.

Advertisement
Advertisement

Ο Camilleri δηλωσε ότι η Ferrari έχει ήδη ξεκινήσει να ασχολείται πάνω σε ηλεκτρικά projects και συγκεκριμένα για ένα grand tourer, ωστόσο προς το παρόν θα παραμείνει στην… υβριδική τεχνολογία. Να θυμίσουμε ότι στις αρχές του χρόνου, η εταιρεία με έδρα το Maranello, αποκάλυψε την εντυπωσιακή SF 90 Stradale.