Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Alpina B7: Πράσινος τυχοδιώκτης

Ελλάδα 23:26
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Alpina B7: Πράσινος τυχοδιώκτης

ΝΕΑ

Alpina B7: Πράσινος τυχοδιώκτης

ΝΕΑ

Μας αρέσει η Alpina αναμφισβήτητα. Η γερμανική εταιρεία λαμβάνει τα προϊόντα της BMW – συνήθως τα γρήγορα – και τους δίνει επιπλέον απόδοση παράλληλα με μια πιο πολυτελή κλίση. Το αποτέλεσμα είναι ένα γρήγορο, διασκεδαστικό αυτοκίνητο, έτσι όπως θα το ήθελε και η BMW.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ

Το εκκεντρικό πράσινο χρώμα της Alpina B7 είναι μόνο η αφορμή να ψυλλιαστείς πως αυτή εδώ η «μπέμπα» είναι ικανή να αλλάξει τα όνειρά σου να ταρακουνήσει τη σκέψη σου. Μέχρι τουλάχιστον εμφανιστεί και 7άρα Μ. Άγνωστο το αν και το πότε…

alpina-b7-640

Advertisement
Advertisement

Εάν χρειάζεστε μια ανακεφαλαίωση, η Alpina Β7 είναι η ταχύτερη BMW σειράς 7, που μπορείτε να αγοράσετε επίσημα. Σημειώστε για περαιτέρω τροφή στη φαντασία σας, 600 ατίθασους ίππους από 4,4 λίτρα Biturbo με V8 διάταξη. Καλύτερα δεν γίνεται… Κάπως έτσι η πέντε μέτρα μήκους λιμουζίνα, φτάνει στα πρώτα 100 km/h από στάση σε μόλις 3,6 sec. Τύφλα να έχουν τα supercar δηλαδή.

Στο εσωτερικό της γερμανικής λιμουζίνας, δεσπόζει το δέρμα και το ξύλο. Δεν περιμέναμε κάτι λιγότερο. Και τα δυο βρίσκονται φυσικά σε αρμονία, προκειμένου οι τυχεροί επιβάτες (είτε εμπρός είτε πίσω), να μην αντιληφθούν την… τρομοκρατία που ασκεί στους γύρω της η θηριώδης «μπέμπα».

alpina-b7-inter-640

Advertisement

 

 

Advertisement