Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Άλλη μια ακραία Lamborghini Urus

Ελλάδα 9:01
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλη μια ακραία Lamborghini Urus

ΝΕΑ

Άλλη μια ακραία Lamborghini Urus

ΝΕΑ

Η Urus είναι από την εργοστασιακή της μορφή κιόλας, αρκετά επιθετική και προκαλεί. Το μοντέλο της Lamborghini, συχνά- πυκνά πέφτει στα χέρια βελτιωτών με άγριες διαθέσεις…

Advertisement
Advertisement

Πάνω που σκέφτεται κανείς πως τα έχει δει όλα σε ότι έχουν να κάνουν με την… πολύπαθη Lamborghini Urus, εμφανίζεται ένας νέος –φέρελπις ή μη- βελτιωτής να δείξει το δικό του δημιούργημα. Στην προκειμένη περίπτωση, ένας Γερμανός βελτιωτής ονόματι «Keyvany» (κάνει και ρίμα με το «χαϊβάνι») ασχολήθηκε εκτενώς όπως δείχνουν και οι φωτογραφίες με το δυναμικό SUV της Lamborghini. Η συγκεκριμένη πρόταση βελτίωση για την Urus λέγεται Keyrus, που είναι το προϊόν της σύντηξης των ονομάτων του βελτιωτή και του μοντέλου.

Advertisement
Advertisement

Πέραν των προφανών επεμβάσεων στο αμάξωμα του μοντέλου, με τις προσθήκες από carbon στρην περίμετρο αλλά και τους διαφοροποιημένους προφυλακτήρες, αξίζει να αναφερθούμε ξεχωριστά στους τροχούς των 24 ιντσών με τα πολύ φαρδιά ελαστικά αλλά και στους ιδιαίτερα μεγάλους αεραγωγούς του εμπρός προφυλακτήρα. Φυσικά και το μοτέρ δεν έχει μείνει στη stock μορφή του αλλά για να δικαιολογεί τις ακρότητες της εμφάνισης, έχει υποστεί και αυτό κάποιες επεμβάσεις.

Ο 4λιτρος V8 κινητήρας με τα δύο turbo, έχει αφήσει πίσω του και μάλιστα πολύ μακριά, τα 641 άλογα της εργοστασιακής εκδοχής του. Η απόδοση ισχύος του είναι πλέον 820 ίπποι και 112,2 kgm ροπής. Τα 100 χιλιόμετρα ανά ώρα από στάση έρχονται σε μόλις 3,3 δευτερόλεπτα (0,3” λιγότερα από την εργοστασιακή), ενώ η τελική ταχύτητα του αυτοκινήτου είναι πλέον 325 χλμ./ώρα (η τελική ταχύτητα της εργοστασιακής Urus είναι 305 χλμ./ώρα).

Advertisement

 

Advertisement