Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Θα γυριστεί στην Ελλάδα το επόμενο Fast and Furious;

Ελλάδα 7:06
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Θα γυριστεί στην Ελλάδα το επόμενο Fast and Furious;

ΝΕΑ

Θα γυριστεί στην Ελλάδα το επόμενο Fast and Furious;

ΝΕΑ

O Vin Diesel έχει ανακοίνωσε ότι θα υπάρξει συνέχεια της πολυσυζητημένης ταινίας που πρωταγωνιστεί και αποκάλυψε πού θα εκτυλιχθεί η όγδοη κατά σειρά εκδοχή της!

Advertisement
Advertisement

ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗ (twitter.com/vassilikigew)

Το «Fast and Furious 8» λοιπόν θα λάβει χώρα στη Νέα Υόρκη, διαψεύδοντας τις όποιες φήμες είχαν διαρρεύσει σε Ελληνικά και ξένα ΜΜΕ, οτι οι σκέψεις ήταν να γυριστεί στην Αθήνα. Βέβαια, δεν αποκλείεται να γίνει ένα… πέρασμα απο τη χωρα μας, αλλά μάλλον από κάποιο νησί…

Ο Diesel ανέβασε μία σχετική φωτογραφία στον επίσημο λογαριασμό της ταινίας στο Instragram. Ένα πράγμα που αξίζει να αναφερθεί είναι ότι η ταινία υποτίθεται ότι θα κυκλοφορήσει τον Απρίλιο του 2017 και πιο συγκεκριμένα στις 14 του μήνα αυτού.

Advertisement
Advertisement

Ίσως μάλιστα θυμάστε προηγούμενο άρθρο μας που ανέφερε τη σχετική ανακοίνωση του Αμερικανού ηθοποιού, που είχε γίνει στο περιθώριο της CinemaCon, στο Λας Βέγκας των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής (διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ). Όμως η νέα φωτογραφία λέει πως η πρεμιέρα θα γίνει το καλοκαίρι του 2017.

fast-and-furious-8-summer17-640

Στο CinemaCon, όπου παρευρέθηκε, ο Diesel είπε: «Ετοιμάζουμε το Furious 8. Ορκίζομαι σε εσάς και στον αδελφό μου που βρίσκεται εκεί ψηλά (σ.σ. αναφερόμενος στον αείμνηστο Paul Walker), ότι θα κάνουμε την καλύτερη ταινία που έχετε δει ποτέ».

Advertisement

Τίποτα άλλο δεν είναι ακόμη γνωστό για την επόμενη ταινία, αλλά θα είμαστε σίγουροι ότι ο Vin Diesel θα μας κρατάει ενήμερους αν υπάρξει κάποια εξέλιξη.