Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ακόμα πιο ευρύχωρη η νέα Skoda Octavia

Ελλάδα 7:32
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ακόμα πιο ευρύχωρη η νέα Skoda Octavia

ΝΕΑ

Ακόμα πιο ευρύχωρη η νέα Skoda Octavia

ΝΕΑ

Με τα νέα αισθητικά δεδομένα που διέπουν όλα τα μοντέλα της Skoda, η νέα Octavia έρχεται με πλήρη γκάμα εκδόσεων, ακόμα πιο ευρύχωρη και τεχνολογικά προηγμένη όπως ποτέ.

Advertisement
Advertisement

Ντεμπούτο για τεχνολογίες όπως είναι το σύστημα head up display, το shift by wire αλλά και τα πιστοποιημένα, φιλικά για την πλάτη των επιβατών καθίσματα στη νέα Skoda Octavia που αλλάζει επίπεδο προσφέροντας σημαντικές βελτιώσεις σε όλους τους τομείς. Σε ότι αφορά τα μηχανικά σύνολα, η γκάμα είναι πλήρης και περιλαμβάνει mild υβριδικά συστήματα, plug in υβριδική πρόταση, καθώς και τις τελευταίες εκδόσεις των κινητήρων diesel αλλά και βενζίνης.

Advertisement
Advertisement

 

Η αισθητική της νέας Octavia είναι αναβαθμισμένη και μαζί της, αναβαθμισμένοι είναι και οι χώροι για τους επιβάτες και τις αποσκευές. Ένας τομέας στον οποίο η Octavia παραδοσιακά είχε πολύ καλή εικόνα, έρχεται τώρα στην νέα εκδοχή του μοντέλου να προσφέρει ακόμα καλύτερα δεδομένα. Πλέον μιλάμε για την πιο ευρύχωρη Octavia στην ιστορία του μοντέλου. Ειδικά στην έκδοση Estate, με μήκος 4.689 χιλ., η νέα Octavia είναι κατά 22 χιλ. μεγαλύτερη σε μήκος από την Τρίτη γενιά του μοντέλου. Σε ότι έχει να κάνει με το χώρο των αποσκευών, εκεί έχουμε μια αύξηση του διαθέσιμου όγκου κατά 30 λίτρα, φτάνοντας το εξαιρετικό νούμερο των 640 λίτρων με τις πλάτες του πίσω καθίσματος στην κανονική τους θέση.

Advertisement

Στην καμπίνα, το πολυεπίπεδο ταμπλπό δίνει έναν άλλο αέρα πολυτέλειας στο μεγάλο μοντέλο της Skoda. Η νέα Octavia που εφοδιάζεται με όλα τα απαραίτητα στοιχεία εξοπλισμού άνεσης και ασφάλειας από τη βασική της κιόλας έκδοση. Ένα ακόμα στοιχείο που αλλάζει επίπεδο στο μοντέλο της Skoda, είναι ο κλιματισμός τριών ζωνών για την καμπίνα, ενώ και το DSG αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη με το οποίο εφοδιάζεται το νέο μοντέλο, έχει για πρώτη φορά την τεχνολογία shift by wire.

Advertisement