Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Aγρότης «φορτώνει» άσχημα γιατί του έκλεισαν την είσοδο (+video)

Ελλάδα 13:16
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Aγρότης «φορτώνει» άσχημα γιατί του έκλεισαν την είσοδο (+video)

ΝΕΑ

Aγρότης «φορτώνει» άσχημα γιατί του έκλεισαν την είσοδο (+video)

ΝΕΑ

Ένα περονοφόρο, ένα Corsa και πολύ βρετανικό πνεύμα (μαζί και… μπόλικο οινόπνευμα) οδηγούν σε έναν καυγά που σοκάρει.

Advertisement
Advertisement

Πολλά πράγματα μπορεί να κάνει ένας άνθρωπος όταν περάσει στη “Ζωνη του Λυκόφωτος” και χάσει τον έλεγχο.

Και για να γίνει αυτό δεν χρειάζονται πολύπλοκες καταστάσεις. Αρκεί απλά ένα Corsa το οποίο όπως μαθαίνουμε έχει μπει στην είσοδο ενός αγροκτήματος γιατί είχε κλαταρισμένα τα δυο του λάστιχα.

Κάπου εκεί αρχίζουν τα προβλήματα, ιδίως στην Βρετανία, όπου η έννοια της έστω και απλής καταπάτησης της ιδιοκτησίας για λίγα λεπτά, θεωρείται μέγα παράπτωμα.

Advertisement
Advertisement

Στην συγκεκριμένη περίπτωση ο ιντερνετικός ήρωας ονομάζεται Robert Hooper, και είναι 57 ετών. Και θεώρησε ότι ήταν η κατάλληλη περίπτωση να εφαρμόσει έν νόμο 400 ετών (αυτοί οι Άγγλοι και οι παραδόσεις τους!), που λέει ότι ο κάθε ένας έχει το δικαίωμα να υπερασπιστεί με κάθε μέσο την ιδιοκτησία του.

Μάλιστα, για να αντιληφθεί κανείς γιατί αντέδρασε έτσι, η απάντηση ήταν ότι “το σπίτι ενός Εγγλέζου είναι το κάστρο του, και το κάστρο αρχίζει στην μπροστινή πόρτα”.

Με αυτό το πνεύμα (πιθανόν κάμποσο… οινόπνευμα) ήταν προφανές ότι τα πράγματα αργά ή γρήγορα θα έφθαναν στο σημείο που βλέπουμε στο video.

Advertisement

Εκεί βλέπουμε ένα Corsa το οποίο έχει μπει για ελάχιστα μέτρα μέσα στην είσοδο του “κάστρου” γιατί είχε κλαταρισμένα δύο ελαστικά. Ο αγρότης κατηγορεί τον οδηγό του αυτοκινήτου ότι ήταν εριστικός, κάτι που μάλλον ισχύει αν πιστέψουμε τις πληροφορίες ήταν και αυτός άνθρωπος του οινοπνεύματος (και λιγότερο του… πνεύματος).

Τα αίματα δεν άργησαν να ανάψουν, με τον αγρότη να διεκδικεί το δικαίωμα της κυριαρχίας στο “κάστρο” του, σηκώνοντας με το περονοφόρο το Corsa και πετώντας το κακήν-κακώς στον δρόμο, μετά από τούμπες. H αντίπαλη πλευρά προσπαθούσε να σταματήσει με την σωματική ρώμη (και το οινόπνευμα…) την όλη εξέλιξη, όμως μάταια.

Advertisement

Το περιστατικό έληξε με την αναπόφευκτη νίκη του περονοφόρου και την κυριαρχία του ιππότη της φάρμας. Ο οποίος βέβαια τιμωρήθηκε από τα τοπικά δικαστήρια, εξασφάλισε όμως ότι κανείς δεν θα τολμήσει να σταθεί ούτε για μία στιγμή μπροστά στην πόρτα του.

Και να γίνει ένα μάθημα σε όλους, ιδίως όσους δεν ζουν στην Αγγλία, ότι κανείς δεν παίζει με το “κάστρο” του κάθε Βρετανού ακόμα και αν έχει την μεγαλύτερη ανάγκη.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ο πιο αστείος καυγάς στην ιστορία του μηχανοκίνητου αθλητισμού (+video)
Ακόμα ένα τρομακτικό ατύχημα με Ferrari 488 Pista
Aπίστευτο ατύχημα σε ράλι με θεατές να γλιτώνουν από τύχη (+video)